Glavni izvori proteina .. kod vas su ? |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Travanj 2010 at 14:59 |
|
Koji je vaš glavni izvor proteina kroz dan...
Da li najviše jedete:
Slušamo sve.. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja jedem ujutro jaja, pa jogurt, pa meso ili tuna, pa posni i kikiriki.. naravno, whey koje se podrazumijeva..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koji ti je glavni izvor proteina, odnosno kojom namirnicom najviše proteina unosiš?
|
||
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a meso.. ipak 200-300g mesa dnevno zauzme najveci udio proteina... to je znaci piletina..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dnevno: 4 kuhana jaja ujutro nakon toga par sati tunjevina rio mare 250 g posnog sa sjemenkama lana u suncokreta neko meso za rucak (riba,piletina,puretina) 250 g posnog za veceru Naguram na malo jace od šš5 g proteina dnevno... a po pravilu bi trebao unositi oko š50 g , jer imam 90 kg... Gdje naci jos tih 35 g jer se i ovako pretrpavam hranom Edited by tare |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znaci kod tebe je posni sir glavni izvor jel? |
||
|
||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa u biti njega pojedem najvise dnevno... Stvarno ga volim... Al mi se stalno vrte eto iste proteinske namirnice: posni sir, tunjevina ili losos, piletina,puretina, jaja... |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meson najvise unosin,piletina,teletina,crveno meso
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
također meso najvise...
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Najviše definitivno piletina i posni.
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hm, whey i crveno meso.
|
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
piletina na prvom mjestu, minimalno 300gr dnevno, pa jaja,
mljeko, jogurt i tuna... i naravno kikiriki... posni kad sam bash raspolozen za njeg, al inace ,slabo... |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajme, meni je stari neki dan oci izbacia kad je vidia koliko trošim posnog
U mene je glavni izvor proteina (pravi numero uno) POSNI na milijardu nacina Zatim tu je moja najdraža bila riba(oslic,orada, trilja, zubatac, lubin itd),onda pileca (malo rjeđe pureca) prsa i na kraju malo manje bogat al svejedno dobar source - jogurt.(2 po danu) Ma divota su mi proteinske namirnice sve, to i puuuuuuuuuno povrca i meni dosta |
||
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Piletina pa kikiriki
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa nemozete bas kikiriki uzimat ka izvor proteina
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meso definitivno (puretina, piletina, ponekad govedina i teletina) jer mi se provlaci najcešce kroz rucak i veceru tako da ga u tim danima nakupim oko 300 g...ako nije meso onda je najcešce oslic ili neka druga riba, tuna pogotovo...onda posni kojeg isto zna past oko 300g minimum....pureca šunka....jogurt...whey uglavnom nakon treninga i uz zobene ujutro....jaja....klasika, ne - vrtiš iz jednog obroka u drugi
Edited by Gym_girl |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |