Bol u podlaktici |
Post Reply |
Author | |
Philip
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Travanj 2010 at 21:18 |
U teretani sam si ozljedio (ne znam kako) podlakticu. Uglavnom, boli na dodir i to vec traje par tjedana. Ne mogu izravnati ruku skroz, kao da je neka napetost tu. cak se i neko crvenilo pojavljuje tu. Neka crta.
Feeling je kao da je žila napeta. Znaci, sad vec tjednima radi te napetosti ne mogu izravnati ruku. U teretanu sam unatoc tome nastavio ici i cak i manje boli kad se zagrije (a zapravo je onda sve napeto, :D). Da li je tko imao susreta sa slicnim problemom (što bi to zapravo moglo biti)? što mi može pomoci s ovim (kreme?)? I da li bi trebao izbjegavati teretanu ili ne dok se to ne sredi. citao sam neke tekstove na blogu o ozljedama i ništa od navedenog nije ovo, sudeci po opisu. |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
tesko ti je dat odgovor preko neta i ja sam mislio da imam bruh pa sam otisao do doktorice i na kraju bezveze ozljeda za tjedan dana proslo ... stani malo s teretanom i odi do doktora Edited by soner_9393 |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |