Mlijeko za PWM |
Post Reply |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Travanj 2010 at 16:19 |
|
Evo iznenadio sam se citajuci ovo.. Jel moguce da je mlijeko bolje od whey-a za PWM??? |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hmm, zanimljivo.
Ako je ovo istina, mislim da ce mnogi ljudi koji su skepticni prema wheyu odahnuti jer im je mlijeko najlakše nabaviti. Ali samo AKO je to stvarno tako... Ti znanstvenici svaki dan nešto otkriju, pa drugi dan okrenu pricu... |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bogte davore ko ima volje za ovo sve citat moga si u kratkin crtama stavit neke cinjenice i to je to. moje misljenje je da sumnjan da mliko moze uaminit whey i dex iza treninga. sta je sa kazeinon,sta je sa mastima u mliku. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Squats and milk
|
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jako sam skeptican prema ovome... nisam citao, ali sama logika stvari... mlijecna mast usporava apsorpciju, a poslije treninga trebas brze proteine. ok, tko voli nek izvoli...
na svijetu ima 5 mil trenera (bubam brojku) i svatko se zeli necime istaknuti, pa zato i nastaju raznorazne teorije prehrane, dijete i ostale p.m., a samo mali broj toga zaista i vrijedi. primjer: vjezbanje na stangi za zene. daj molim te... bas bi to postalo boom da nije carmen electra reklamirala to. to je moje osobno misljenje. Edited by GajbaPive |
||
FitGoddes
Viden/a u gymu Joined: 13 Travanj 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne mogu vjerovati da se komentira clanak koji nije procitan i to baš suprotno od onoga što clanak izvještava. Ja tu ne vidim argumente osim klasicne lijenosti mozga da procita nešto i argumentira sa cinjenicama. How lame. Danas postoji savršena istraživacka metodologija kojom se može eksperimentirati sa razlicitim manipulacijama (sojin napitak, fat-free milk, regular milk...) i vidjeti efekte kroz određeni vremenski period. Dajte bar procitajte zakljucak.
|
||
"Do or do not. There is no try."
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Studija je ok, samo što je naš kolega davor postavio dosta nespretnu formulaciju - Mlijeko kao PWM koja nije baš primjerena jer se ovdje radi o sasvim drugoj namjeni, ko što i kažu, bolje pit mlijeko za vrijeme treninga ako si lact tolerantan nego gatorade, powerade i sl.
|
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i dalje sam lijen i necu citati, ali ako se u biti radi o pijenju mlijeka za vrijeme treninga, opet ni to ne valja ako se pije kreatin. |
||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovo mi je zanimljivo... jel moguce da je organizam odnosno probava "labilna" prema lactozi... probao sam u dva navrata popit sirutku u prahu... što rec... prošla je kroz mene ko kroz sveti rok tak da sam odustao od toga... inace mljeko mogu pit kad god i u neogranicenim kolicinama... bez "posljedica"!? Edited by Psyho |
||
Who dares wins!
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako da ne, primjerice ja da popijem mlijeko u bilo kojem obliku, dakle solo mlijeko, ili u pudingu, nekom kolacu i sl. sat dva nalon toga doslovno puštam plinove i ponekad cak moram na wc zbog proljeva A sa whey proteinom nikakvih problema, tj. sa ovim kvalitetnijima nikad. |
||
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
|
To sam primjetio... poslije uzimanja whey-a nemam nikakvih "problema"... trenutno uzimam Incosporov X-Treme whey i bjelanjke u prahu... i nemam nikakvih problema... primjetio sam da se "cudno" osjecam poslije posnog sira ?
Valjda je velik postotak lactoze u sirutki i posnom siru u odnosu na mljeko jer sa mljekom nemam nikakvih problema... bilo toplo ili hladno!? |
||
Who dares wins!
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja s posnim recimo nemam problema. A na šta misliš pod tim "cudan" osjecaj nakon posnog? Ako nakon vecine mlijecnih proizvoda imaš onih simptoma kao što sam naveo vjerojatno si lact intolerant. |
||
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
|
"cudan"... ko da nešto trci kroz mene... imam osjecaj da mi probava brže radi... no nemam problema sa proljevom kao od sirutke !
|
||
Who dares wins!
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To je to, ne podnosiš laktozu.
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mene nekad zna cokoladno mlijeko procistit
|
||
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma sa posnim je ok... za razliku od sirutke koja me ubija... a za tih par postotaka proteina što je sadrži... nije vrijedna "truda" ! |
||
Who dares wins!
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |