Masa ili definicija,pitanje je sad!! |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||||
maza
Viden/a u gymu Joined: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Travanj 2010 at 21:17 |
|||
U cemu je razlika kad vježbam(broju serija,ponavljanju,težini...)Ljuta sam jer dobijem program (mogu vam ga napisati)u teretani skoro pa isti kad tipu u jutarnjoj smjeni kažem da hocu defin. ili onom u popodnevnoj da hocu masu!!?? To je za pop.....!! Daj ljudi,pomozite mi složiti neki efikasan program za definiciju. Sada radim 4 dana pa odmor jedan dan.Visoka š78,viška kg (masnog) cca 2-3 kg.Mišici mlohavi,bez definicije:-))Ma platiti cu program,samo mi pomozite jer volim vježbati i raditi na sebi ali od mora informacija gubim vrijeme i luuuutaaam...
|
||||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
za pocetak mozes napisati kaj ti je tip rekao.
a reci dal si pocetnik ili imas nekakvog iskustva? ako si pocetnik, onda prvo moras nauciti pravilno izvoditi vjezbe, pa nije niti cudno ako imas isti trening. i dal ti je trener kaj rekao za prehranu? |
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ajde ako nije frka napisi program treniranja, iako on nije na prvom mjestu sto se tice definicije. Trening moze bit skoro isti i na definiciji i na masi. Razlika mase i definicije je u prehrani. Preciznije ako hoces skidat kilazu trebas unijet manje kalorija nego sto ti je potrebno ( oko 300-500 kcal manje nego sto ti treba), Ako ides na masu tj. povecanje kilaze trebas biti u plusu sto se tice kalorija (300-500 kcal vise). |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
maza
Post Options
Thanks(0)
|
|||
sve znam pravilno raditi,to je ok,ali imam osjecaj da mogu više,tijelo mi samo traži još i program mi je nedovoljan.Imam vježbe ovako-š-vi dan: arc treiner š5 min, i onda 2xš5 ove: prsa-chest press, prsa fly,biceps arm curl,leđa(zgibovi,široki hvat),leđa royw,triceps dip,triceps konop razvlacenje,ramena lateral fly,ramena potisak sa bucicama,leđa hiperextenzija,trbuh podizanjenogu,trbuh abdominal,arc trainer š5 min. 2-gidan: arc trein.š5 min,pa 2xpo š5: sprava za gluteus,leg extension,aduktor,iskorak,abduktor,cucanj na lopti,zadnja loža-sprava,listovi-podizanje na prste,leđa hiperextenzija,trbuuh podizanje nogu,trbuh abdominal i kraj-arc treiner š5 min. I to svaka dva dana ponavljam a idem 4 za redom pa dan odmora. što misliš?
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
na PM
|
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
maza
Post Options
Thanks(0)
|
|||
prijatelj mi je rekao da najprije radim na masi a onda da se radi na definiciji. Jel to u redu? jer sam tako radila mjesec dana i zaista sam uz upooran i jak rad dobila masu (sva se napuhala) ali sam se uplašila i stala tj. smanjila tempo i proteine.Da li sam pogriješila?
|
||||
maza
Post Options
Thanks(0)
|
|||
soner sorry, tek sam drugi put na forumu i slabo se snalazim. šzo znaci PM. Ni smajlica ne znam staviti:-) inace bi ga sad stavila
|
||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pm- privatna poruka to ti je ovaj osobni poatar Edited by soner_9393 |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Trening je blago i fino receno, užas.. |
||||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hajde pogledaj malo po forumu kakve treninge ljudi rade. Definitivno previse vjezbi, a neke od njih su apsolutno beskorisne. S ovim treningom neces daleko dogurat. |
||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|||
rijeseno na PM |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Dobro, ne moras vikat odmah Edited by Furai |
||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa govori da je rijesija, a ne da nekih jos ko zna koliko ljudi pise da nevalja i ovo i ono. inace soner svidjaju mi se tvoja razmisljanja vidi se da znas neke stvari
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Soner di god uoci priliku uvali svoj pm car |
||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hvala zmaj |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |