Oslic s đumbirom (R) |
Post Reply |
Author | |
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Travanj 2010 at 12:14 |
Umjesto oslica možete staviti bilo koju drugu vrstu filetirane ribe.
Sastojci:
Mladi luk ocistite i nasjeckajte. Isto ucinite s peršinom, a đumbir ogulite i naribajte. Sve te stastojke pomiješajte u zdjeli i dodajte šecer, pinjole i š žlicu vode te stavite sa strane. U međuvremenu oslic operite, posušite papirnatim ubrusom te ga zacinite solju i paprom. Uzmite foliju, otrgnite toliko komada koliko ima odrezaka oslica, i to u formatu 20x20 cm. Na svaki komad folije stavite oslic, prelijte zacinima, a na vrh stavite malo maslaca. Presavinite foliju preko svega, da se napravi mali paketic te stavite peci u zagrijanu pecnicu na 200 stupnjeva oko 20-ak minuta. Oslic ce biti još ukusniji, ako ga ispecete na roštilju. Ovako spremljen oslic poslužite u foliji, sa slanim krumpirom ili kuhanim povrcem zacinjenim maslinovim uljem i cešnjakom. Izvor www.finapapizza.com |
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |