Vaša iskustva sa BioTech proizvodima |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | ||
Boy_19
Cita FAQ Joined: 02 Prosinac 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Travanj 2010 at 23:10 |
|
šta mislite o BioTech proizvođacu suplemenata? Koja su vaša iskustva sa njim? Osobno, imam namjeru da kupim njihov whey, pa prvo da se posavjetujem. xD
Hvala! |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A gle, gdje god je tema o BioTech, svi ga pljuju. ja ga osobno nisam koristio i nemam namjeru.
Koliko para, toliko muzike, pa zakljuci. Ima firmi koje za jeftine novce daju dobar protein bez ludih zaslađivaca i hrpe soje.Em što su te firme obavile laboratorijsku analizu, em što ih cijene osobe koje ih koriste. Evo npr. ako imaš Facebook odi na stranicu "teretana proteini" i tamo možeš narucit škg wheya za š00-tinjak kn, što je stvarno ok. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ima i boljih proizvođaca od biotecha - probaj pro.nutrition, weider, dymatize i sl.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Boy_19
Cita FAQ Joined: 02 Prosinac 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
[/QUOTE] Ima i boljih proizvođaca od biotecha - probaj pro.nutrition, weider, dymatize i sl..[/QUOTE]
Znam da ima i boljih... Ali pitam zato što na svim forumima raja pljuje po BioTech USA proizvodima.. Pa sam mislio da neko na ovom forumu ima iskustva sa tim suplementima, pa da mi kaže iz prve ruke... Edited by Boy_š9 |
||
Boy_19
Post Options
Thanks(0)
|
|
A gdje mogu vidjeti online analizu BioTech proizvoda? xD |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da BioTech nije napravio analizu. EDIT:neznam koliko ce ti ovo pomoc: https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=š20& PN=š Edited by soner_9393 |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja mislim da su svi preparati ustvari isti.. samo placamo marku..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne vjerujem da je isto, al je slicno. Ne možeš usporedit BioTech sa Optimumom i sl. Sve ima svoju cijenu,a tako i kvalitetu |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja trenutno bio tech kreatin kupija ista mi stvar. a whey nebi od njih uzea.opet kreatin ka kreatin ista stvar prakticki
|
||
Boy_19
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koja su tvoja iskustva sa preparatima? xD |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni je isti vrag sa svim preparatima.. samo ti pij proteine, ne opterecuj se markama.. |
||
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A davore nije bas tako, treba malo obratit paznju da li ima soje u suplementu, koliki je postotak proteina, aspartama i ostalih HC umjetnih zasladjivaca. Ne moš uspoređivat npr. Scitec i Optimum, šta je je.
|
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
A u onim dozama u kojima mi konzumiramo proteine, mislim da nema bas losih utjecaja i ako ima tih sastojaka.. Ja trenutno koristim Dymatize Elite.. |
||
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
To sam i ja ranije rekao, i slažem se.
Ma to nisu velike kolicine, ali ako možeš izbjeci, zašto ne. Također sam koristio Dymatize i imam još nešto malo, kad potrošim prelazim il na MVP ili na my protein, pricalo se da je dymatize u kur*u. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
radje my protein jeftinije je.jos 20 dana narucit cu opet
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koliko te poštarina izašla? |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |