Shakeovi -neki sastojci kuhani ili sirovi |
Post Reply |
Author | |
SnowDonkey
Cita FAQ Joined: 01 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Svibanj 2010 at 13:43 |
Procitao sam lluvatarov clanak o Supershakeovima i odlican mi je. Nisam razmišljao o takvim obrocima, tako da mi je to novitet. Ono što mi je nejasno je sljedece:
- svo povrce koje se prethodno stavi u sokovnik (celer, peršin, špinat - lluvatar ga spominje u jednom receptu) ide tamo naravno, sirovo (možda je glupo pitanje, ne znam što ispadne tu od soka )? - zobene pahuljice; e sad, ima nešto što se zove zobene pahuljice i u naravi lici na muesle, kao što i ima zob za kašu, koju ja koristim, lici narodski receno na zrno, i koje inace kuham da bi dobio kašu; e, da li kod spremanja shakea, u mikser stavim sirovi sastojak ili ga prokuham prethodno? Ja sam iz konteksta clanka shvatio da ništa ne kuham prethodno. Jesu li to onda ipak zobene muesli ili onaj sirovi sastojak za kašu koji se u mikseru smrvi i bude dio shakea? |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sve koje zanima, clanak se nalazi ovdje: Super Shakes
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |