Help! Povreda vrata ili kralješka! |
Post Reply |
Author | |
dominik1
Cita FAQ Joined: 23 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Svibanj 2010 at 02:02 |
Prije 9 dana dogodila mi se nezgoda na fitnesu! Dižuci na benchu maximalnu težinu pri zadnjem dizanju osjetio sam iznenadnu jaku bol u podrucju vrata koja se kao mrežno širila prema zatiljku. Mislio sam da cu se srušiti, ali sam se uskoro pribrao i cak nastavio neke druge manje vježbe! Drugi i slijedecih dana osjecam povremeno jaku bol od lijeve strane vrata prema zatiljku a najviše u udubini glave. poglavito kad sjedim! I lijeva strana vrata prema glavi mi je malo nateknuta i napeta! Lijecnik mi rekao da je bitno da ništa nije slomljeno, vec da je to blokada mišica zbog istegnuca kralješka i da se moram namakati u toploj vodi, što i cinim. Ali bol ne prestaje! Sada sam vec jako zabrinut! Je li itko od vas imao slican problem te hoce li ova bol i nateknuce s vremenom prestati!? Hvala!
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
prestati ce kada prođe bol...ali ja se nebi zadovoljila sa mišljenjem lijecnika opce prakse nego bi potražila mišljenje nekoga strucnijeg.... moraš sam kopati.... inace ce svi dobiti kucnu terapiju sa vodom.....
|
|
dominik1
Cita FAQ Joined: 23 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa to i jest bio strucni lijecnik-fizijatar-kiroprakticar!
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
cekaj... da li je fizijatar ili je kiroprakticar?
Kiroprakticar ti nije namjestio to odmah? Istegnuti kralježak? Misliš tetiva istegnuta? To ti je rekao? topla voda? Hm. Ozljede se cešce lijece hladnim oblozima, ali ok, ja se stvarno u to puno ne kužim, osim za ovih par puta kad se meni slicno dogodilo (ali u donjem djelu leđa) Ali ja bih tražila još necije mišljenje. No, stvarno pravog fizijatra ili pravog kiroprakticara.... kao što dalila kaže, ne dr. opce prakse. Sretno! Nemoj se zezat s vratom. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |