moj jelovnik |
Post Reply |
Author | |
Falling
Cita FAQ Joined: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Svibanj 2010 at 19:45 |
Molila bih da mi netko kaže je li u redu npr umjesto tunjevine sa salatom za jedan meduobrok pojesti voce? I ako jedem crveno meso,npr teletinu,da li ce malo obicnog ementalera uz to s gljivama puno stetiti? hvala :)
|
|
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
prva tema u nutricionizmu je
Tema : Obavezno procitati - FAQ: a u njoj ti lijepo piše što sve možeš za međuobrok, dakle: * š00 gr. Svježeg posnog sira * 30 gr. Formula 80+ sa 3 dcl. Vode (Proteinski koncentrat) * Vocni jogurt 0,š% mm. 0,5 l * voce (jabuka, naranca, banana, kivi i sl.) * Vocni shake (3 dcl. Mlijeka š% mm.+ š banana) * š00 gr. Pašte sa š20 gr. Tunjevine * 0,5 l. Jogurta (vocni ili obicni sa 0,š% mm.) * Miješana salata sa š20 gr. Tunjevine u vodi * Vocna salata od raznog voca 200 gr. * š20 gr. Riže u mlijeku š% mm. * Griz u mlijeku š% mm. * š20 gr. Tunjevine u vodi * Miješana salata sa kuhanom piletinom š50 gr. dakle imaš puno opcija za međuobrok, ne moraš se svaki dan kljokati tunjevinom i salatom. ja voce jedem za međuobrok u prijepodnevnim satima ili popodne ako cu iza toga odraditi trening. Edited by Blia |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Falling...a i svi ostali koje muce ovakve dileme.. Sve ovisi o ciljevima, trenutnom stanju, aktivnostima, metabolizmu i još puno toga...sve ovo što mi pišemo nije zakon i ne znaci da cete uništiti sav trud ako umjesto tune pojedete jabuku ili malo sira uz teletinu :) Ovdje su navedeni nacini na koje cete najbrže i najkvalitetnije ostvarit svoje ciljeve ali mnogima je takav "režim" prehrane too much...pogotovo ako netko mijenja navike od totalno krivih... ...što znaci, ako netko ima, ne znam...30 kg viška i jede katastrofalno (obilne obroke, puno masnog, slatkog...) sigurno da nije rješenje odmah sve srezat i prebacit se na ovaj naš jelovnik - treba ic pomalo, pomalo usvajat bolje navike i ucit tijelo i um na disciplinu. Prvo odbacit ono najgore i ic prema najboljem. Tako si ostavimo vremena za korekcije u prehrani kad dođemo do plafona....a i održavamo psihicko stanje normalnim :) Dakle..ne zamarajte se oko ovakvih dilema ako ne mislite ozbiljno ...samo naucite nešto o zdravoj prirodnoj prehrani i pokušavajte to održat na najvecem mogucem nivou...drugo ce onda doc samo od sebe ;) A onda ako budete dovoljno ozbiljno zagrizli za neku ozbiljniju formu i što budete bliže tome, postajat ce sve teže - e onda se zamarajte sitnicama ;) |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |