"ukocen" trbušni mišic |
Post Reply |
Author | |
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Svibanj 2010 at 22:07 |
Onaj par plocica (iznad pupka) mi je zgrcen i
povremeno se sam pocne grciti, pa opusti (slicno trudovima ). Uglavnom, to je prilicno bolno i uopce nemam ideju što da napravim po tom pitanju. cini mi se da ide na bolje sad vec, ali što se radi u takvim slucajevima? Slijedecih dana vježbati trbuh ili ne? To se pocelo jutro nakon dana u kojem sam vozila oko 8h bicikl, po brdovitim predjelima, uzbrdo i nizbrdo. Kvadricepsi su plakali vecinom tog puta, a kasnije kao da ništa nije bilo (osim kad opet vozim bicikl), ali trbuuuh, boli, booli!!! Help! Edited by Ann |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ima san slicne stvari s drugin misicima,misici sami vrse kontrakcije koliko san svatija,a malo odmori nista drugo
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo, vec je prošlo! Jucer sam ih rasturila opet
trbušnjacima, ali nisu se pobunili. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |