Ego jogurt "Slim&Vital" s L-karnitin -om |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Svibanj 2010 at 15:52 |
|
Jeste li vidjeli u prodaji jogurte Ego s L-karnitinom - Ljubljanske mlekare - primjetio sam da ih sada ima u Konzumu i sl. vecim prodavaonicama - da li ste ih vec konzumirali?
Je li tko od vas to vec kupio i kakvog je okusa? Koja su ocekivanja? Primjetio sam da imaju cijelu seriju s više okusa, no ovo je prvi put da vidim jogurt s L-karnitinom. Možda nam ovo postane omiljeni jogurt.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jel znaš cijenu možda?
Pretpostavljam da je neopravdano skuplji za nešto što je upitno i cega vjerovatno ima u tragovima u jogurtu.Po meni marketinška fora........no neznam jer ga nisam imao u rukama |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vrlo vjerojatno i je marketinška fora.. Treba vidjeti cijenu i opcenito omjer P/UH/M. Cijenu ne znam. Probat cu je naci pa javim. |
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Marketin i privlacenje kupaca, vec je dokazano da dodatne kolicine l-karnitina nisu potrebne.
A cijena je vjerovatno ohoho |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Isprobala samo obicni bez okusa i OK je, al ovi drugi - njima ne vjerujem, hrpa šecera i malo tog L-Karnitina kao...moš mislit,opet opticka varka iliti trik.
Meni je ovaj natur bio zanimljiv zbog toga kaj sam inace jogurtoman, pa volim isprobavat nove |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svašta...
Zoki, najomiljeniji jogurt? you're funny |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
odavno smo konstatirali da je l-carnitin njesra... a kamoli u jogurtu....s jedne strane forsiranje 0,š mm a s druge strane jogurt pun šecera.. kao light... wtf??? meni je jogurt - jogurt... što više kultura u njemu to bolje... kefir, kiselo mlijeko, bioaktiv, aktivia... ovo mi je tooo much.. pa bolje da su stavili žvake s l-carnitinom
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ko i uvijek cilja se na slabu informiranost i neznanje ljudi....e pa ljudi, sad znate :)
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa što.. jogurt konstantno pijem .. znamo da je ovo najvjerojatnije marketinška fora, no ovako i onako jogurt pijemo.. Zato sam rekao omiljeni.. |
||
|
||
Siren
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
obican ego jogurt mi je super, ovo nisam ni probala a mislim da ni necu
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa dobro sad, kaj se tog tice ima Zoki i pravo, ak i onak
pije jogurte, a ovaj nema neku razliku u cijeni i šecera u sebi (mislim na obicni, ne vocne) a ima u tragovima neceg potencialno korisnog iako nemam mišljenje o L-carn kao necem takvom da vrijedi davati novac za to, pa cak i da ima placebo feeling od toga vec je super i placebo je lijek ako pomaže |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Omiljeni, omiljeni.... Ja sam isto jogurtoljubac i jedva cekam probati ovaj novi! |
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Omiljeni jogurt.
Biti ce nemoguca misija negdje ugledati ovaj jogurt i ne pomisliti na Zokija. |
||
1Ady
Cita FAQ Joined: 17 Lipanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam probala te jogurte i meni osobno su o.k. nisam ih vidjela u konzumu, ima ih merkator i interšpar ducani, cijena im je za 250 mil oko 7,00 kn energetka vrijednost je 72 kcal, bjelancevine 3,0 g; ugljikohidrati š2,8 g; šecer š2,0 g; masti 0,9 g; masne kiseline 0,7 g; natrij 0,03 g; l-karnitin 60,0 mg; koenzin Qš0 3,0 mg nadam se da sam dobro prepisala sastav mislim da im je samo svrha uravnotežiti probavu, iskreno prvi dan kad sam ih konzumirala nisam bila napuhana |
||
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
probo... ma standardni jogurt... l-carnitine - marketing... vratio se dukatu
|
||
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |