Odrezak od posnog |
Post Reply |
Author | |
Spiral
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Lipanj 2010 at 15:04 |
500gr posnog
vrecica ribanog parmezana š jaje vlasac - š žlica gomasio (mljeveni sezam sa soli - umjesto soli ili vegete, a može i sol obicna) 3 žlice kukuruznog brašna ili krupice pola žlicice cilija žlicica pasirane rajcice, koncentrat naribanog žutog sira (može i bez, ali dobro poveže smjesu) - podravca ili vec... Umutiti jaje, dodati posni i onda sve sastojke dalje... Pustiti da odstoji š0-ak min. (da brašno upije suvišnu tekucinu) - pa od te smjese raditi pljeskavice. Staviti u pecnicu na 200°C - na š5min s jedne strane, pa okrenuti još š0ak min. I fini odresci su gotovi. Višak, koji se ne pojede može u fridž, pa za sutra i preksutra... ili koliko vec treba da se pojede... Dobro je, jer se ne prži na ulju. Jako su fini i dobra promjena od sirovog posnog. |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicna ideja! Thanks!
|
|
anita2102
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 72 |
Post Options
Thanks(0)
|
vrijedi probati, ionako posni volim sa svim i svacim jesti.
|
|
leek
Cita FAQ Joined: 08 Rujan 2010 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno!! Hvala za recept!!
|
|
"Vlasnik sam samo neizgovorenih riječi..."
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |