Za sve na fat losu, me included :) |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Lipanj 2010 at 15:03 |
Pa vi ne jedite i vjezbajte
http://www.youtube.com/watch? v=zIFAoRUšveo&feature=player_embedded Edited by The Phoenix |
|
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sta je ovdje smijesno?
|
|
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije nis,zalosno je i bolesno..... ocito krivi smajlic sam
okinuo prepravio jer je prebolesno Edited by The Phoenix |
|
Spiral
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
OMG... grozno. šta si ljudi rade...
Da mi je znati koji mu je bio triger, zaboga, ta super je izgledao... Ah ta psiha, nesređena psiha... |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
umro je? užas
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
da, izgledao je predobro, stvarno ne kuzim kaj je htio
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ni ja ne kužim. I zapravo, mislim da se trebam više
informirati o anoreksiji. Ja uopce ne kužim te trigere. Jer ma koliko i mi svi ovdje želimo izgledati bolje i sniziti BF i želimo to jako - ali to nas ne vuce u stranu da jedemo premalo i slicno. Dakle, nije tu toliko rijec o želji za nekim izgledom. Ili je to iskrivljena percepcija.... anoreksicari u ogledalu vjerojatno projiciraju neki drugi lik, a ne ono što zaista jesu... (svi to radimo u nekoj maloj mjeri) Hm,ne znam.... |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
ovo drugo je, kao sto sam jednom rekao i grag valentino
misli da ima mali biceps A i ja sebi izgledam malen i pukljav sada kad sam skinuo š0 kg, no svejedno znam dobit kompliment da sam se prosirio i da sam "ogroman" a zapravo ja mislim da nisam, osjecam se ko djecarac sad..... |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma to je baš dobar osjecaj.
Meni je zapravo tužno kad vidim nekoga od 30-ak tko izgleda kao da ima bar 40. A to je taaaako cesto!! I sa ženama također. Kad vidim ljude s kojima sam u razred davno išla, svi izgledaju stariji od mene! U momentima se osjecam kao dijete u usporedbi s njima, ali onda skužim da je to zapravo ok. (kad i jesam dijete iznutra, nekako :D) |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne znam kako bi ovo uopce komentirala... ok, jaaaako puno ženske populacije želi biti mršavo, stat u size 0 , xxs, i tako te medijski-pomodne trendove koji na kraju dovode žene do bulimije i anoreksije, ali da jedan pripadnik jaceg spola ovo sebi napravi... i još je bio maneken???!!! wtf
Edited by ena:))) |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
e pa to i meni nejde u glavu, ajde one prenabildane i greg valentine jos i mogu skuzit, al na kaj je ovaj zabrijal to ne kuzim.......
Mozd aje zelio izgledati kao zena, gay je, tak da...... |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
I meni je, ja se isto zapravo ojecam ko klinjo u duši, al sad sa š0 kg manje, majce mi nisu popunjene do kraja vise,pa ak ne skinem majcu covjek bi rekel gle ovog kaj taj radi, a zapravo je bila skembica i visak svugdje ...... hlace bez remena paduckaju, jedan dan sam si odvratno mrsav, drugi dan ok....iako sam daleko od mrsavog vjerovatno sa š7š i 8š kg, no najbolji sam si sa 85-90, ali drugacije preslozenih nek kak su bile Edited by The Phoenix |
|
Spiral
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajoj, nikad zadovoljni... To je tak tipicno ženski, ali ocito - i kod svih koji se puno bave tijelom...
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
da ga je pukla bigoreksija (muskularna dismorfija) ne bih se cudio..
ali anoreksija ..tužno još najgore od svega je to lice. ajde tijelo koliko toliko. ali je lik bio baš lijep, a postao nakaza.. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
mima18
Cita FAQ Joined: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.prettythin.com/
okupljalište |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |