Frizure - kratka / duga kosa - slike |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Lipanj 2010 at 15:38 |
||
U ovoj temi slobodno pišite o frizurama, postavljajte slike i linkajte na lude frizure.
Inspirirala me Anđa Maric za ovu temu.... Mijenjate li cesto friz ili se držite vec duže vrijeme svoje? Ukoliko ste na celavici, koji je razlog tome? |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dosta estradnjaka se fura na Rihanninu frizuru:
|
|||
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Prije sam imao dugacku kosu, a sad nemam kose
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Razlog? |
|||
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
prije je slušao metal, sada narodno |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
geneticka celavost.. iako sam i starog prešišao s obzirom da je on u tim godinama imao još kose, no što ceš Još malo pa brijem glavu i izgledam opasno |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jesi li koristio kakve preparate za pojacanje folikule kose (korijena) ? Da, sve više ekipe u 30ima ostane bez kosa .. genetika + stres |
|||
|
|||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja puštam kosu barem preko ramena da naraste , necekat cu se (:
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
imam dugu kosu i ne mjenjam frizure...a dođe mi da to odrežem..al znam da bi mi bilo žao...pa imam uvijek manje više istu frizuru...al dobro..uvijek postoji gumica ili kopca za kosu
|
|||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja isto kao dalila.. ne mogu se odreci svoje kose nikako.
Nedavno sam je ošišala.. š7 cm :D pa je sad do lopatica negdje.. i to mi je kratko. Meni kosa daje neku moc.. obožavam dugu kosu. |
|||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
obožavam cure sa dugom kosom |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
joj meni se frka..pa nikako narast duža... ;) al kad mi je ispeglaju je poprilicno duga
|
|||
marcella
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja sam uvijek imala dugu kosu, ... a imam slabu kosu jako koja se jako cesto masti. i onda sam prije par godina skratila onako do ramena, pa još krace, pa krace, pa vec dvije godine imam skroz kratku kosu i totalno sam se preporodila :)
- ovako nekako |
|||
IT'S GYM TIME
... zato digni guzu, obuci starke, pumpaj trbuąnjake, sklekove i leđnjake ... |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kratke kose su sad moderne, odnosno sve više cura vidim s takvim zurkicama. Nije nešto cudno i novo. |
|||
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ima cura koje dobro izgledaju s tim "muškim" fizurama. Ali, duga kosa je duga kosa...moš ti pricat!
|
|||
LiveStrong
|
|||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |