vježbe za grudi .. nema pa nema |
Post Reply |
Author | |
frutt
Cita FAQ Joined: 15 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Lipanj 2010 at 19:23 |
prije 5 mjeseci kupila sam orbitrek i vjezbala i vjezbala i
vjezbala ... i smrsale su mi noge, ruke , straznjica , stomak i sve je to super...izgubila sam 6-7 kg i sad mi je bas onako taman i bas sam zadovolja..iako nikad nisam bila debela medjutim sa svim tim spale su i moje grudi..ne spale one su se istopile i njih nigdje nema , a vazila sam za djevojku koja ima prilicno velike grudi .... gledala sam na netu da cak i za to postoje neke vjezbe , odnosno za njihovo ucvrscivanje , pa me zanima koje su to...stvarno ne znam sta da radim, da prestanem vjezbati ili..??? |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sitno sam preimenovao temu da bude jasnije o cemu se radi.
Cure ce ti pomoci, mi muški možemo samo nagađati. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedini moj komentar jest da je normalno da su ti se i grudi smanjile proporcionalno s gubitkom težine. To je normalno i to se kod vecine cura dogodi.
Evo par clanaka / forum tema na tu tematiku: 4 vježbe za lijepe grudi Vježbe za ucvršcivanje grudi Male grudi Curke pomagajte.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
nema pomoci....sa manjim bf...manje grudi...ili silikoni..... Evobaš sam si kupila najmanji moguci grudnjak u trgovini... al nema veze.....
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako je.. koliko ce se grudi istopiti ovisi o genetici, ima sretnica koje smršave a grudi im ostanu iste dok se nekim curama potpuno istope Nikakve vježbe to ne mogu promjeniti na sveopcu žalost |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
mene sad ovo cisto zanima...koliko kg otprilike se izgubi kad se tako drasticno izgube i grudi(drasticno u smislu za 2 br recimo), ili to nema veze? jer meni su se nakon gubitka valjda 2kg smanjile za oko pola br, mislim, ali to skoro nitko nije primjetio, a sada izgledaju kao i prije toga, ali uocavam da mi je grudnjak br 3 svaki prevelik...valjda sam sva tanja pa zato manji br izgleda proporcionalno s tim, a i vjerojatno kontracepcija pomaže, tko zna kako ce bit kad se maknem s iste
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
cisto individualno |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |