Neophodne vezbe i nepotrebne sprave |
Post Reply |
Author | |
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Lipanj 2010 at 18:52 |
Nesto sam u skorije vreme razmisljao... Da necu doveka ici
u teretanu, mada to ne znaci da cu prestati da se bavim fizickim aktivnostima.. Od silnih sprava u teratani, jednina neophodna stvar(za koju se i ja i buraz slazemo) je sipka, benc klupa, stalak za tegove, bucice, ijos neke klupa... Koje je vase misljenje po tom pitanju. Da li bi radije koristili masine il tegove i placali clanarinu, il imali svoju "homemade" teretanu? |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
HOMEMADE TERETANA, vjeruj mi
Sprave su nepotrebne, ovo šta si naveo ti je dosta (šipka,buce,kavez i klupa univerzalna....i hrpa ploca, taman za odradit HC trening |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
jednog lijepog dana kad cu imati dovoljno znanja i killer body( )...i naravno dovoljno novca, osmislit cu nešto. ali dotad ce proc godine either way, mislim da je homemade super za ljude koji vježbaju vec dugo i održavaju izgled+nadograđuju ga...cant wait
|
|
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ah, za pretpostaviti je da vecina ovdje voli sirove utege, al bome u mojoj teretani ima svega od sprava,orbitreka,traka,bicikli do HC odjela... Ne mozes samo s utezima postici odreden rezultat... Odredene sprave pogode odredenu skupinu misica koje sa utezima bas i ne mozes potaknuti na rad... Al kad bih imao homemade teretanu onda bih imao sve sto si ti naveo + obavezno orbitrek ili biciklu ili ergometar (jos najbolje) i bar 3-4 sprave tipa leg extension, leg press, poneka za leda i prsa i naravno smith masinu...
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
od svih tih leg press jedino bi ima,ostalo moze bez, eventualno smith mashinu posto je homemade pa nebi moga uvik imat nekog za asistenciju ako zapne na cucnju
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sprave su imitacija prirodnih pokreta, amplituda pokreta je određena spravom i nisu u rad ukljuceni stabilizatori, sprave su nepotrebne.
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
"sprave su bilderske fore iz sedamdesetih"
|
|
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Definitivno... od rijeci do rijeci ! |
|
Who dares wins!
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Napraviš (povariš) kavez za 400 kn i ne treba ti spoter. Smith je smece, može proc samo za vježbanje listova. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
E jesi ekstrem ... zapravo nebi trebalo nikakvih mašina... samo treba pustit mašti na volju... gotovo da nema vježbe ili mišicne skupine koja se ne može odradit sa bucicama i šipkama !
|
|
Who dares wins!
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Ja mašine shvacam kao umjetne pokrete i bok. što prirodniji pokreti to bolje. Leg press je donekle ok mašina al ima milijun varijacija cucnjeva koji su mi draži od leg pressa. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja doma imam "hrpu" utega,bench,klupu za trbušnjake,vijacu,štangu za zgibove,vrecu za boks,kotac za core i još par gluposti a volio bi imati još neki dobar sobni bike.orbitrek mi isto nije loša stvar. najbitniji su mi slobodni utezi bez svega se može al bez utega teško Edited by ifaš98š |
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bi na tvom mjestu umjesto sobnog bike uložio u neki kavez za cucnjeve (pošto vidim da ga nemaš) a sobni bi ti tak i tak nakon nekog vremena bio vješalica |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
ha ha istina za bike,vješalica je sad kod cure.ja sam brijo da imam neki dobar bike da bi ga vozio .jel ovaj je bio loš pa je sad kod cure vješalica pa kavez bi bio ok |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |