proteinske cokoladice |
Post Reply | Page 123> |
Author | |||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Lipanj 2010 at 11:28 |
||
Nisam nigdje vidio baš da ima ova tema pa me zanima, kolko je to dobro samo kao prijepodnevni međuobrok? Ja sam recimo danas totalno u gužvi i pojeo sam 2 Freska vocna jogurta (ono dijeta sr***) i jednu dm-ovu proteinsku cokoladicu. Jel to oke? Ako nije svaki dan, naravno
|
|||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja volim od multipowera onu koju mozes u dma uzet...
|
|||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja obožavam te cokoladice, ali nažalost kod mene ne djeluju
dobro, odnosno ako sve ostalo radim full prema režimu, radi tih cokoladica definitivno usporim proces gubljenja masnoce. To je kod mene tako, možda nije slucaj sa svima. Ali obožavam ih. |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
puno para,malo muzike.nepotrebna stvar
|
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma ja sam opet skrenuo s režima... cim uleti dan-dva u tjednu da je baš prigoda za varat, odma me povuce... još kad mi djevojka veli da je pickasto od mene što kupujem lajt mlijeko i jogurte itd itd...
al ove DM-ove su i super...a i nisu tolko skupe ko ove od multipowera |
|||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nije! Fine su jako. A ove dmove (isti sastav kao multipower) su i jeftine. |
|||
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma što je tim ženama! Kako može biti pickasto paziti što jedeš?! Kaj nije pixkastije papat radi emocija i imat škembu? |
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
a ne znam, sad nisam škembast, al se trudim pazit.. nije da mi se previše vidi sixpack isto, al to zato jer se ipak nekih stvari ne odricem... al dovoljno da se sjetim onih godina na faxu kad sam imao vece sise od cure |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
koliko dodju i ako moze sastav |
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
dođu 5,50 kn, a tih 45g ima š2g proteina... a ostalo nisam siguran pa da ne pišem bezveze... trebao bi koju kupit ili pitat gugla http://www.fatsecret.com/Diary.aspx?pa=fjrd&rid=25535š Edited by mesek |
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja uzimam one u DM-u. cesto mi se desi da sam u gradu cijeli dan ili na putu, a kad mene uhvati glad - uh, jadni ljudi oko mene! Tako da obavezno u svakoj torbi imam tih cokoladica.
|
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jesu to one sa Molke(njem.sirutka)...nešto...okusi:capuccino, vanilija....i sl.?
A jel neko jede one vocne plocice-između dvi ka neke oblatne smjesa od suhog voce i nekih pahuljica, orašcica-"Frucht Schnitte"? Edited by Kate |
|||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
joooj ja to ne smijem ni vidjet nemogu se zaustaviti na jednoj... Inace meni su super one iz Kauflanda STILLA NATURA , ima ih hrpa, biraj šta oš
|
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
nene, te molke su ti energetske, puno UH a malo proteina
ove su ti one s okusom banane i nekim utezima nacrtanim na njima |
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mljac. obožavam |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Manite se tih cokoladica, fancy oblik obicnog smeca Radije maznite š00g dimceka il neke purece šunke i š00g gaude nego to. |
|||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |