pozdrav |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
legionnaire
Cita FAQ Joined: 15 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Srpanj 2010 at 14:33 |
Pozdrav svima...
Zovem se Dario...iz zg sam i imam 30godina.. Od malena se bavim svime i svacime,a htio bi istaknuti sluzenje u francuskoj legiji stranaca...tamo sam bio 5 godina..od svoje 22..te sam mnogo toga vidio i naucio,te stekao mnogo prijatelja...iako treniram svakodnevno..fali mi ona forma iz legije... Eto jos jednom pozdrav svima i nadam se ugodnom druzenju |
|
legio patria nostra!
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
welcome
Ako se sjetis nesto korisno i zgodno podijeli svoja iskustva iz legije |
|
legionnaire
Post Options
Thanks(0)
|
naravno da cu podjeliti svoja iskutva...Dakle,od malena me legija privlaci,kad sam cuo za nju jednosvno nisam mogao prestati misliti o njoj...tako me privlacilo....
kupio sam kartu za Nicu...te dosao busom...nisam znao nista francuskog i dao takstu adresu i on me dobacio..... E onda je poceo pakao....nas šš novih regruta svih nacionalnosti....prosli smo test spremnosti bez problema...ali psiho test je bio strasan...I tako ja i jedan mongolac prosli...stavljeni smo u tzv. farmu na mjesec dana jakih treninga... Napokon sam dobio svoj famas(legionarsku pusku) te kepi blanc(bjela kapa legionara) Nakon farme kepi blancljedi obuka....tj pucanje...padobranstvo..i raznr takticke pojedinosti.... u Africi sam svasta vidio....od ljepota pa do gladi...kriminala...ubojstava itd... legionarski trening:(to bi vas moglo zanimati):svaki dan trcanje ili marsiranje od 20 do 40 km u punoj opremi(30kg)....te puno sklekova neznam ni sam kolko Naucio sam nesto bitno....da svaki covjek moze prijeci svoje limite bilo psihicke ili fizicke...kad mi je istekao ugovor s legijom i kad sam dobio svoj pravi indentitet nazad osjeco samse nezautavljivo....psihicki i fizicki sam bio zivotinja.... znam bacat nozeve,puno tajni prezivljavanja koje sam naucio od afrikanaca,znam izvodit vojne skokove pod neprijateljskom vatrom,te francuski jezik ako koga zanima mogu uploadat i neku sliku...znam da j eovo fitness forum ali ako koga zanima stavim par slika pozdrav |
|
legio patria nostra!
|
|
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cao Dario, bilo bi lepo ako bi se setio, detaljnije
treninga, od cega se sastoja, kakvi su i slicno... :) |
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav legionnaire!
Bome si prošao sve i svašta u toj legiji koliko sam procitao iz priloženog. Slobodno baci koju sliku i ujedno dobro došao na forum |
|
legionnaire
Post Options
Thanks(0)
|
Dakle sam trening je bio ubitcan....Dok sam bio u alžiru u borbama protiv arapa pobunjenika doslovno su nas mucili...dizali smo se u 5,pojeli komad kruha i popili kavu i na marsiranje po pustinji....tako smo obilazili kontrolne tocke i ujedno trenirali...tzv. ''March or die''....dakle 40km u punoj opremi pa kopanje rupa,sklekovi,raznosenje vreca s hranom itd...kad bi izbilo sranje,tj dogadalo se da bi neko glumio ozljedu cjeli vod bi patio.....drzali u nas POLA SATA u poziciji skleka...
trenutno sam na odmoru na cresu...pa stavim slike kad doma dodem... Razmisljo sam i o povtaku u legiju....jer sad sam tamo veca faca....ali mozda odem u placenike u irak...vec imam ponudu di bi cuvao naftno postrojenje.. |
|
legio patria nostra!
|
|
illusions
Cita FAQ Joined: 18 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
zakon i svaka cast,divim ti se
|
|
Zeka
Post Options
Thanks(0)
|
Da li je legija nesto slicno, sto je i bear grylls prikazao
u njegovoj emisiji, il drugacije... Takodje me interesuje kakav je rezim prehrane i da li se treninzi svode na izdrzljivost (kao sto si spomenuo sklekovi, marsevi... pretpostavljam zgibovi) kao i ostale prirodne vezbe, il je i bilo radjenja sa tegovima... |
|
illusions
Cita FAQ Joined: 18 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zeka to i mene zanima. Legionnaire može post tu ili na blogu o tim temama?Plizzzzzzzzzzzzzzzzz |
|
Zeka
Post Options
Thanks(0)
|
kom blogu ?
|
|
illusions
Post Options
Thanks(0)
|
Pa na fitness stranici ak mu se da otvoriti
|
|
legionnaire
Post Options
Thanks(0)
|
Gledao sam njegove emiije iz legije...ali nije to tako slicno...nisu prikazivali grubost u u emisiji te oni narednici izgledaju preblago...vjerujte bilo je i batina i zatvora i SPAVANJA U VODI..... sto se tice prehrane,nista posebno,ujutro kruh i kava,a ova 2 preostala obroka je bilo iz kuhinje(od obicne hrane pa do zmija) treninzi su iskljucivo izdrzljivost osim trcanje,sklekova i zgibova rade se i penjanje,te razni poligoni kroz blato....rec cu vam jos nesto....amercike specijalne jedinice su test za komandos prosli za 7 h.....legionaru su potrebna samo 2 |
|
legio patria nostra!
|
|
tweety
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ok, svaka cast!
Imam par pitanja: š. što se tebi motalo po glavi pa da odeš tamo? 2. zašto više nisi tamo? 3. što te motivira da se vratiš nazad? Imaš problem s prilagodbom na ovo ovdje? 4. jesi li ikad pomislio da uludo trošiš mladost u Legiji? PS. svaka cast, kome se da.. |
|
legionnaire
Post Options
Thanks(0)
|
Otiso sam tamo jer nisam razmisljao kao vrsnjaci,drukcije sam gledo na sve...u domovinskom ratu sam izgubio sve najblize i jos kao decko sam pobjego u rijeku kod tete...jednostavno nisam se uspio snac. zavrsio sam 5-godisnji ugovor i dobio svoje pravo ime nazad(jer u legiji dobivas novo ime,datum rodenja i ostalo)i falilo mi odmora i prijatelja motivira me to sto me tamo razumiju i vecina mojih prijatelja iz legije j eprosla slicne grozote u djetinjstvu,a i fali mi pomaganje siromasnima,borba protiv kriminala itd...samo da znate u legiju se ne ide zbog novaca... Nikad jer legija je stvorila novog mene i dala mi novu priliku...te najbitnije sigurnost jer sada kao cjenjeni legionar koji je zavrsio ugovor mogu se vijek vratiti te ako se nadem bilo gdje i bilo kada u problemima samo moram nazvat jedan broj....to je za mene legija-novi pocetak LEGIO PATRIA NOSTRA! |
|
legio patria nostra!
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Respekt.
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
ufff svaka cast
Dobrodosao |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |