Predlog za brz dorucak i veceru |
Post Reply |
Author | |
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Srpanj 2010 at 16:56 |
Imam problem, posto su dorucak i vecera jedina stvar koju
sam spremam(svaki dan mama kuva nes. novo) ustalilo mi se da jedem zobene pahuljice sa jogurtom(mlekom ili samo prokuvane) a za veceru pola konzerve tune i vocna salata. Koji je vas predlog za dorucak i veceru bez pretereane pripreme? |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moj favorit recept za dorucak- palacinka od zobenih
š00g usitnjenih zobenih 2-3 bjelanjka 2 dl vode (ubaciš par natrena u cašu da se otope) 2 dl mlijeka Sve to pomješaš i izliješ na teflon Uz to mjerica whey s mlijekom yumm |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jos neki predlog, kada nemas vremana za pravljenje
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
šta može bit jednostavnije od zobenih+whey i voda za dorucak i posnog+maslinovog+povrca za veceru
|
|
beebica
Cita FAQ Joined: 15 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je super integralni tost s marmeladom ili medom za dorucak uz toplo nemasno mlijeko:)
hmm, a za veceru povrtna salata- stavis svježi sir, nabacaš unutra krastavce, rajcice, povrce koje voliš izmiksaš i papaš:)) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |