Kako zadržati prsa, koje vježbe? (pomoc) |
Post Reply |
Author | |
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Srpanj 2010 at 13:25 |
Nova sam na forumu i ne snalazim se bas sa trazenjem i listanjem pa sam odlucila pokrenuti novu temu..
Ukoliko sam fulala i smjestila ovo u krivu temu ili ako nesto slicno vec postoji uputite me a ovo fino pobrisite..=) Unaprijed hvala.. DAkle ovako..Zimi uglavnom posjecujem teretanu iako mi je trcanje strast. Razlog tome je sto mi je grlo jako osjetljivo i cim postane iole hladno eto meni gnojne upale angina.. Ljeto je deeefinitivno moje bez obzira na vrucine..E sad problem..Preko zime se ugl. nakupi par kg viska koji fino odu dolje nakon kratkog trckaranja, medutim ode i meni osobno najdrazi dio tijela a to su prsa Inace imam jako dobru tricu koja naginje cetvorki a ljeti se taj broj tako brzo smanji do te granice da mi najmanji grudnjak u ormaru puse DA ne govorim o kupovini kostima..Ovu godinu kupim kostim koji mi stoji woow i za tri tjedna moram kupit broj manji Zanima me postoji li nacin na koji zadrzati prsa ?? Koristim par vjezbi za prsa ali nema ucinka .. Unaprijed zahvaljujem na odgovorima |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlazi masno tkvo iz prsa, ništa neuobicajeno mišicno tkivo je puno dublje pod tim masnim tako da vjerojatno kako gubiš kilograme i masno tkivo odlaze s cijelog tijela pa tako i s prsa. Koje vježbe koristiš za prsa? |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Preimenovao sam temu da bude jasnije o cemu se radi (iz naslova) .
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uglavnom vjezbe sa bucicama i zenski sklekovi :) |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
baci se ti ozbiljnije na teretanu i smanji malo trcanje Vecim težinama ceš gradit tijelo po želji i održavat ga vitkim i cvrstim, a neceš se previše "sušit" tamo di ne treba Metabolizam puno bolje reagira na takav oblik treninga...ubrzan je satima poslije za razliku od raznih oblika kardio treninga kojima kalorije trošiš samo dok ih izvodiš... probaj se malo zabavit kružnim treninzima sa vecim opterecenjem...
Ja sam kardio malo pomalo pa totalno izbacila.. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
strada
Post Options
Thanks(0)
|
Teretana u koju sam isla se zatvorila, a ove ostale su cista sramota Primjera radi..kardio sprave su nam ogranicili na š5 minuta, bicikle su sve razdrndane, jedna traka plus jedan ergometar..Svako toliko nesto rikne i velike su guzve.. Jedina teretana koja nesto valja papreno kosta, tako da mi je trcanje najbolja opcija.. Uvijek vrijedi pravilo, plati pa se rugaj a ako nemas za platit snadi se druze.. Iskreno ne mogu zamisliti da izbacim trcanje jer mi je to psihicki vise potrebno nego fizicki Ipak..hvala na odgovoru |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije ga potrebno skroz izbaciti Nebi htjela da ispadne da sad svima savjetujem da se ostave trcanja i upišu teretanu, naravno da svi ne vole takav oblik treninga Trcanje je super ali ako ga predugo i preintezivno forsiramo, i trcimo uvijek isto, i vremenski i istim intenzitetom, pa još ako nam je uz to prehrana slaba...dolazi do sušenja, cesto onih dijelova tijela koji nam najmanje trebaju da se suše :)
Ja govorim iz svog iskustva, ali moram priznat da i nisam neki ljubitelj trcanja pa mi je zato i lakše sve to izbacit Vidjela sam da mi sa svakodnevnim kardio treninzima snaga pada, ruke se suše, ma cijeli gornji dio propada...a bome i donji, i ono što treba i ne treba :) Pa sam odlucila malo stat s tim i cisto se posvetit težinama...al dobro, i moji ciljevi su malo drukciji Ti nemoj izbacivat trcanje ako ga toliko voliš, nema potrebe. Samo cesto mijenjaj...ubaci malo kratkih sprinteva npr..bilo šta da budu neke varijacije, da se tijelo ne privikne na konstantno jednaku aktivnost. Pa onda uz takav trening ako možeš još radi trening snage da tijelu daš razloga da cuva miške |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |