Tacfit fitness - vojni trening programi |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Kolovoz 2010 at 11:15 |
Da li je netko probao vježbati po tacfit principu?
Trening taktickog fitnesa (tacfit) je bio prvo prezentiran za Izrclsku kontrateroristicku školu, kao metoda treninga za specijalce koja se koristili kod kuce, a isto tako na terenu tokom neke akcije. VIDEO: Tacfit Commando - Military Training Workouts Program Ovaj sistem je efikasan u tom smislu da se može bilo gdje izvoditi u roku od 20 minuta. Istovremeno on pruža intenzitet i snagu za otapanje masnih stanica u takvom opsegu u kojem atleticari to ne postižu drugim metodama cak niti u vremenu od jednog sata. Takticki fitnes je stvorio Scott Sonnon su-osnivac RMAX International, bivši trener USA National Police Team za Sambo borilacku tehniku Ršš; sudionik policijske i vatrogasne olimpijade. web: http://www.rmaxinternational.com/tacfit/ Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jeste li se sreli kada s tacfit tehnikom vježbanja?
|
|
|
|
illusions
Cita FAQ Joined: 18 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma daj, baš sam htijela otvoriti tu temu,nisi fora Inace prije nekih 2-3 tjedna sam cula za to,zapravo dobila mail o tome i kasnije neki intervju s tipom (al mi se nije dalo citati ).cini mi se zanimljivo,al nažalost ne mogu naci besplatan torrent za skinuti da vidim malo bolje.Ak nađem javim.Meni su ti svi ti programi i vježbe za vojsku fora,tak da mislim da ovo nemre razocarati. |
|
'You create your own universe as you go along'
Winston Churchill |
|
illusions
Cita FAQ Joined: 18 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo potražila sam opet torrent,uspješnije za razliku od prije par tjedna smijem tu stavit link?!(obriši ak ne) http://isohunt.com/torrent_details/š905š298š/tacfit+commando ?tab=summary trebalo bi se skinuti za nekih 6-7 h ?!?...nije baš neka brzina a ima 2,33 giga nadam se da je dobar torrent i da ce raditi.... |
|
Winston Churchill |
|
illusions
Post Options
Thanks(0)
|
Da zaboravila sam pitati...a ti si upoznat s tim vježbama ili samo ovak informativno znaš nešto? ajd baš me ful zanima kak to izgleda
|
|
Winston Churchill |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam upoznat u potpunosti, naišao sam na ovaj princip treniranja pa bih volio da se svi malo educiramo i vidimo u kojem smjeru se razvija ta disciplina. Izgleda interesantno i treba probati! |
|
|
|
illusions
Post Options
Thanks(0)
|
Definitivno izgleda zanimljivo...skinula sam s onog linka iz gornjeg posta i radi super Nisam još stigla prouciti samo sam nabrzinu pregledala nekoliko videa i brzinski prošla kroz knjigu s vježbama...neke vježbe su standard bodyweight dok imaju i nekih vježbi koje prije nisam našla (i dosta zanimljive verzije sklekova) Fora je i što imaju skoro iste vježbe za razlicite stupnjeve (pocetnik,napredniji...) samo su malo modificirane Jedino mi se ne sviđa program vježbanja (citaj: nisam ni sigurna tocno kak bi ,samo ovak na brzinu kolko sam prošla kroz kalendare vježbanja) jer mi se cini da se stalno odrađuju iste vježbe (ovisi koji stupanj/program) kroz određeni period samo razlicitim intenzitetom...no to još treba prouciti |
|
Winston Churchill |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
E OVO mi se sviđa!!! To se vec može nazvat treningom!!!!!!!!!!!!!!
|
|
LiveStrong
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Jel tako? .. Potrebno je probati nove metode treniranja.. |
|
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja mislim da je potrebno svako malo probat takve treninge..
Jednostavno treba naviknut tijelo na sve moguce pokrete... |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vec radim takav slican princip treninga, to je jedan od onih koji su curke toliko željele vidjet!
Najbolje je to što nema odmora dok se ne napravi cijela serija, onda neki oporavak 30 sec, jednostavno aktivira više mišicnih skupina i kasnije metabolizam, sagorijavanje masti nakon vježbanja... Like it! Primjer jednog mog kružnog takvog je da 30ili60 sec npr. radim alternating lunges, pa laterlano podizanje bucica u skoku, upor sa svakom nogom u zrak 30sec, squat jumps, rameni potisak bucicama, hip thrusters; 3 serije toga and I'm out! Ti treninzi ljudima zvuce tak jednostavno jer vecina misli da je potrebno po 2 sata radit nešto, ali i nije baš tako! Kako vrijeme ide, tako si zahtjevnije stvari treba stavljat, povecat težinu bucica, može se igrat s time i nikako ti trening ne može postat dosadan! Ko je doživio neki plato u vježbanju, neka si ubaci jedan ovakav! |
|
LiveStrong
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
A to najbolje radit na dane kad nisu uteui na raspolaganju.. Kao neki
kardio... |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
zika
Post Options
Thanks(0)
|
Yep! Makar ja par sati kasnije radim i s utezima kad mi se da. Junkie! |
|
LiveStrong
|
|
zika
Post Options
Thanks(0)
|
Skinula sam tacfit i javljam kako ce treninzi ic!
Can't wait! http://www.youtube.com/watch?v=GSojmSnljjU evo i tu dobar clanak http://www.building-body.com/hardcore-tajne-takticnog-fitnes a.html Oduševljenaaaaaaaaaaaa!!! Prvi put da imam osjecaj da me trbušni rasturaju, ali u pravom smislu rijeci!!! Ugl.mene zanima kak ce se to odrazit na sveukupnu estetiku! Moram to iskombinirat još sa ostalim treninzima u tjednu, odmor i dr... |
|
LiveStrong
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobra stvar...
|
|
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da malo vratim temu iz naftalina...je li radi to netko trenutno?
Evo ja sam ga baš danas dobila od jednog kolege,i to cijeli program sa prehranom,cak deluxe verzija i jedva cekam da pocnem,što prije,to bolje..vec sam cijela euforicna...na kraju se nadam barem boljoj kondiciji .... |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |