Promjena raspoloženja i opceg stanja |
Post Reply |
Author | ||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Kolovoz 2010 at 11:01 |
|
Ekipa,
Nekad mi se zna desiti da mi padne raspoloženje iz cista mira, pocne mi se spavati iako znam da nisam umoran i nemam volje ni za kakvom vrstom vježbi ili sporta. Nebitno dali je oblacno, kišovito, suncano. Nisam pod psihickim stresom ili nešto slicno nego jednostavno nisam za ništa. Također mi se zna desiti da biciklom odem nekamo u prirodu i nakon 40-50km više mi se neda pedalirati, pocnem zijevati non stop a uopce nisam umoran. Ima tko kakvu ideju-savjet? |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odi si izvadi krv, na krvnoj slici se najprije primijeti ako nešto ne štima u organizmu.
Najvjerojatnije ti fali nekog vitamina i minerala, možda imaš niski tlak, preniski šecer... Krvna slika je moja preporuka, bit ce ti mirna savjest |
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Krvna slika je savršena osim malo kolesterola koji je blago
povišen ali u tendenciji opadanja. Tako da neznam što bi drugo moglo biti a iritira me poprilicno :( |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Niskotlakaš?
Ja se znam rušiti od niskog tlaka, evo baš sam se neki dan zabila u zid kako mi se smantalo pa ga nisam skužila pred sobom Najviše mi pomogne puno puno vode tijekom dana laganini (ne ispijanje na eks litre i litre odjedanput) Od alergije se isto zna bit smušen, pospan i bez energije, a sad je taman pocela ambrozija... |
||
®iga
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam tlakaš ni srcani bolesnik, nemam astme, vrtoglavice,
nisam alergican ni na što (išao u Vinogradsku bolnicu na kompletna alergološka testiranja na nekih 40ak uzoraka), odlicno podnosim ove vrucine-sparine vani. Tekucine pijem dovoljno i još uvijek neznam što mi je. Nisam ni pušac, ne konzumiram ni droge, kavu pijem š-2 put tjedno. |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
možda da pocneš sa ovim porocima..presavjestan život vodiš ;)))))))))
Normalno je tu i tamo da ti se neda... ono..to se svima desi..ako kratko traje...sve 5 ;) |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma najnormalnije da se nekad ne da, to js istina.
Ali ono sad...gubitak energije i zijevanje...bit ce ipak da ti se možda zaredalo par dana lošeg sna. Dovoljno sna i odmora i letargija ce proci. Nakon svega navedenog o tebi-ne vjerujem da je neki ozbiljniji problem. cak more bit da ti treba neka promjenica, možda ti je svakodnevnica premonotona, pa da isprobaš neki novi nacin treninga, malo promijeniš mjesto boravka i nakratko otputuješ nekamo, kakv izlet i sl. Da vidiš kako takve stvari cuda cine za napunit baterije |
||
®iga
Post Options
Thanks(0)
|
|
danas sam biciklom pobjegao u Samobor i nazad oko 56km,
super vožnjica ni jednom nisam zijevnuo cak i sad sam dobro |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naaaaaaaaaaaajs |
||
®iga
Post Options
Thanks(0)
|
|
Danas opet pobjegao van, Novi Zagreb - Gracec - Novi
Zagreb. 70.8 km, vrijeme vožnje 3h 27min, prosjecna brzina 20.7kmh, maksimalna brzina 34.30kmh. Osjecam se odlicno ali umirem od gladi |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nesto puno ti volis o drogama pricat... |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dark side.... ali ne ne.... sada sam ja dosadno dobra.... osim tu i tamo joje pijanstvo..... |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |