Smijanje i pricanje tijekom trbusnjaka |
Post Reply |
Author | |
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Kolovoz 2010 at 15:04 |
e ovako, mene bi zanimalo moze li doci do kakve povrede
ako se tijekom trbusnjaka puknes smijat ili progovoris nesto? |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odgovor na ovakvo pitanje ceš teško dobit, jer ni u jednoj knjizi to ne piše, daj probaj pa nam javi jel došlo do kakvih ozljeda, pa da znamo i mi dal da se smijemo i kreveljimo dok treniramo, može? |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
znam i sam da je glupo pitanje, ali me zanimalo, ispricavam
se |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nemaš brige... ne misle decki ništa loše
Nebi trebalo doci do nekakve ozljede jer nije dovoljno velik intenzitet vježbe |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
aha, hvala
|
|
illusions
Cita FAQ Joined: 18 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
predobro...kak mi je to samo promaklo ne ce ti biti ništa...dogodilo se jednom decku na tzk-u dok je profa ocjenjivao |
|
'You create your own universe as you go along'
Winston Churchill |
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
ok, hvala ;)
|
|
Triceps7
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne bih da ti kazem da je glupo pitanje,hehe.. ali smijesno jeste..
Nema posljedica, sigurno.. negativne posljedice mozes imati ako nepravilno radis, ili ako radis prebrzo pa ne uradis kompletan trbusni i sl.. a smijanje je zdravo ;) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |