Hrana i pice za i protiv |
Post Reply |
Author | |
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Kolovoz 2010 at 11:46 |
Zanima me koliko je dobro ili loše konzumirati:
š. Trapist sireve umjesto glupih salama i slicno 2. Hlaqdni Nesquick s mlijekom koje ima 3,2% masti ujutro ili navecer 3. Kukuruzni kruh 4. Više od 3 šalice cappucina ili kave s mlijekom tjedno hvala Edited by Žiga |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
š. Svakako bolje nego salame.. samo ih nemoj kombinirat sa UH jer je to debljanje.
2. Nepotreban secer.. jos u kombinaciji sa 3,2% masnoce 3. Kruh je kvalitetan.. iako ja preferiram razeni.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma kakvo debljanje, s obzirom kakav metabolizam imam sretan sam da dobijem š kg :)
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako je tako onda se ne moraš previše brinut, ozbiljno Salame- imaš delux i pileca prsa, to su ok salame Capucino- zamijeni ga obicnom crnom kavom, možeš ih 3-4 dnevno popit kukuruzni kruh- zamijeni ga raženim Nesquik- možeš poslije treninga s mlijekom, nikako navecer |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
®iga
Post Options
Thanks(0)
|
Moram se brinuti, na vađenju krvi našli su mi kolesterola :(((
pa ako sir škodi izbacit cu ga makar ih obožavam. |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uvijek ti preostaju p+uh obroci Ali ne smiješ zaboravit na masti, par omega 3 kapsula i 30-40 g badema ti je dosta |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
A soner, ti deres po jajima.. jel si isao vadit kolesterol? ja svaki dan 3-4 jaja, morat cu ici provjerit malo..
|
|
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Odi si provjerit krvnu sliku, nebi bilo loše Ja sam krajem petog mjeseca vadio i sve mi je ok |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
šta ti nisi dosadila jaja, svaki dan? ;))))
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Nisu, mada ih ne jedem baš svaki dan, al 5-6 puta tjedno ih jedem sigurno Nekad ih zamjenim tunom |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam ih na keto jela ono skoro pa svaki dan...sad ih jedem poprilicno rijetko i to uvijek u nekim satarašima... gotovo uvijek ;))))
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
nemogu ih dosadit.. da me mama ne maltretira, jeo bi ih š5 dnevno |
|
|
|
®iga
Post Options
Thanks(0)
|
Ma teško mi je vjerovati da na moj omjer visine, težine
imam kolesterola a živim zdravo. Možda zato jer sam ovisan o suhomesnatim proizvodima-špeceraju? :) ali smanjio sam to na najmanju mogucu mjeru :) |
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Kilaža/visina nemaju veze sa kolicinom kolesterola u krvi. Visoku razinu kolesterola možeš imat i genetski A ako si jeo te suhomesnate proizvode u velikoj kolicini, moguce da je i od toga |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
®iga
Post Options
Thanks(0)
|
a cokoladno mlijeko?
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Ne vjerujem, osim ako nisi pio litru-dvije dnevno |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |