Moja prvi post Jelovnik šampiššš;na |
Post Reply |
Author | |
Marko UFC
Cita FAQ Joined: 19 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Kolovoz 2010 at 10:19 |
Jadran Damjanovic, jedna od najinpozantnijih bodybuilding
licnosti ovih prostora otkriva kako izgleda njegov dnevni jelovnik Primjer njegovog jelovnika: - 6:30h- 60 grama PRO WHEY PROTEIN, š0 g NEXT LEVEL CREATINE MONOHYDRATE,30 grama HIGH IMPACT GLUTAMIN, 80 grama dextroze - 8:00h- sendvic sa 300 grama raženog kruha i 300 grama delux šunke - š0:30h- 50 grama SLOW RELEAZE PROTEIN s 4 dcl malomasnog mlijeka i 50 grama zobenih pahuljica - š3:00h- rucak (350 grama crvenog ili bijelog mesa+ 250 grama riže ili paste) - š5:30h- 0,5 kg posnog sira - š7:30h prijetrenazni obrok: 30 grama ISOLOGIC PROTEIN, 30 grama BCAA , 20 grama dextroze; - š8:00h trening- za vrijeme treninga REVIVE - š9- š9:30h PWM (60 grama ISOLOGIC PROTEIN, 30 grama HIGH IMPACT GLUTAMIN,š0 g NEXT LEVEL CREATINE MONOHYDRATE š00 grama dextroze - 2š:00h 300 grama pilecih prsa ili oslica i zdjela salate sezonske i š00 grama riže ili raženog kruha - 22:30h Ršš; 60 grama SLOW RELEAZE PROTEIN s 4 dcl malomasnog mlijeka Tijekom dana pijem Vitamin C 7 puta po š gram Njegovi treninzi su niskog volumena i intenziteta u zimskom periodu kada radi za snagu, a i jedno i drugo povecava do iznimno velikog volumena i intenziteta pred samo natjecanje. Ovo sam izvuko iz jednog foruma i fasciniralo me sta ti ljudi jedu i to konstatno..za ovog covjeka |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Toliki ogroman unos proteina i jest opravdan kod ekipe na đusu, a ostalo nije niš tolko posebno
|
|
Marko UFC
Post Options
Thanks(0)
|
ovo je odlicno pavpogledaj samo kolko vitamina c uzima..pa
to je strava..ovako nesto treba finacirat..XD jbt kolko bi dosli samo cijena ovih suplementa...ma Jadran je car di njemu to sve stane..opet za njega samo |
|
Marko UFC
Post Options
Thanks(0)
|
meni bi tbuh bolio od ovog..XD
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jbg vjerojatno ima sponzore, pretpostavljam samo.. Ali za naturalca je ovo nepotrebno. Ali je, financijski treba to izgurati, no ako si u tome š00% onda nema druge nego tako odradit |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |