Teretana na borššš;ngaju i okolici |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
belay
Cita FAQ Joined: 01 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Kolovoz 2010 at 00:04 |
|
Pozdrav ljudi,evo upravo cu krenit studirat u Zg i mislio sam krenit u teretanu..pa ako biste mi mogli rec gdje na borongaju ili u okolici ima dobra teretan,ali da nije previše skupa..ipak cu bit studnet pa ce mi cijena tertane imat veliku ulogu
|
||
stipo...
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imamo popis teretana po gradovima, pogledaj popis:
Teretane Zagreb Ako ne nađeš ništa što ti odgovara, javi pa cemo nešto zajedno pronaci. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imaš FC Jump na Jordanovcu, š5ak min od Borongaja, ja sam išla svaki dan do š7h za 220kn/mjesecno! |
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to je ona u sklopu Mioca? živio sam š minutu hoda od nje :) |
||
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, koliko znam - Jump je u sklopu Mioca. |
||
|
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zoki: admin mora sve znati u svojoj branši :))))))))))))
|
||
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jump ti se ne sviđa ili? |
||
|
||
®iga
Post Options
Thanks(0)
|
|
preselio sam se šškm dalje od Jumpa :)
|
||
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
taman zagrijavanje ;) |
||
®iga
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe ma nije ta teretana nesto, nemaju profi bicikl, nemaju
traka za trcanje.... |
||
|
||
belay
Cita FAQ Joined: 01 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala ljudi..eo pogledam u narednih tjedan dana..pa vam javim jesam li našo
|
||
stipo...
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svakako javi, ako nađeš neku bolju od Jumpa - definitivno javi da ostali znaju. |
||
|
||
belay
Post Options
Thanks(0)
|
|
Danas sam bio u Jumpu i svidila mi se teretana, ljudi su ljubazni, cijena 220kn mjesecno.
Ali me nazvao prijatelj i rekao da ima isto Fitness studio "FirstFitness & SquashTower" u blizini, gledao sam na internet i taj mi se centar još više svidio (napominjem:gledao sam samo na internetu)cijena za 3mjeseca 480kn, pa da vas pitam,što vi mislite o tom centru? |
||
stipo...
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Centar prva klasa. Idi, vidi i probaj. Mi znamo za taj centar, i ne možeš fulati s njim. |
||
|
||
belay
Post Options
Thanks(0)
|
|
U redu,hvala. Mislim da cu ovaj tjedan krenit.
Hvala na savjetima, još cu ja vas trebat, živili! |
||
stipo...
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema frke. |
||
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |