New Posts New Posts RSS Feed - Pumpe,oksidi ili kako se vec to zove...
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Pumpe,oksidi ili kako se vec to zove...

Post Reply Post Reply
Author
silva07 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote silva07 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Pumpe,oksidi ili kako se vec to zove...
    Posted: 03 Listopad 2010 at 12:48
  Dali neko od vas koriste te pumpe prije treninga,moj jedan frend pije onaj super pump prije treninga,šta se postiže sa tim,i ima li neko nekih iskustva sa tim...
Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Listopad 2010 at 13:02
Jel imaš skroz sređenu prehranu? Jel imaš skroz sređenu osnovnu suplementaciju, znaci whey, dex, omega i vit c? Jel imaš složen kvalitetan trening? Jel imaš dovoljno odmora? Znaci, ako ti nisu ispunjeni ovi preduvjeti, takvi preparati nemaju smisla i neceš s njima napredovat ništa bolje, jedino ce ti novcanik bit nešto tanji. Uostalom, ako želiš neki kick prije treninga, kupi si coffein u tabletama.
Rijeąeno na PM.
Back to Top
Gluteus83 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gluteus83 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Listopad 2010 at 10:21
 Slazem se u potpunosti s navedenime...inace ima kvalitetnih no proizvoda ali ako nisu zadovoljeni osnovni uvjeti kao sto je kolega naveo nis koristi a ako su ti uvjeti ispunjeni i ako se zna kako i kada uzeti no onda je to nesto sasvim drugo...od onih koje sam probao i bio zadovoljan su horse power, superpump , novi xpand i nosxš0...
Back to Top
BorG View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BorG Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Listopad 2010 at 22:47
 ma ja opalim 2X red bull ili 2X Guarana ili 2X šoljic kafe š0tak min prije treninga i ne treba bolji stimulans... kod mene djeluje samo tako
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
Back to Top
Gluteus83 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gluteus83 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Listopad 2010 at 09:34
 Ako se mene pita red bull je dobar za izbjegavanje,jako nezdravo...cak je i zabranjen u nekim zemljama Eu,ne znam tocno kojima ali to ti dovoljno govori o nekim stvarima...guarana je ok,a sto se kave tice ima ljudi koji su osjetljivi na kofein pa trebaju traziti neke alternativne nacine za kick prije treninga...ovdje ne govorimo samo o kicku prije treninga vec i o pumpi za vrijeme treninga koji se od kofeina ili guarana nece dobiti....tu je npr beta alanin u kombinaciji sa nekoliko vrsta kreatina plus arginin koji su zasluzni za taj pump efekat...
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Listopad 2010 at 10:37

Originally posted by Gluteus83 Gluteus83 wrote:

Ako se mene pita red bull je dobar za izbjegavanje,jako nezdravo...

ako zbog niceg drugog onda zbog kombinacije jednostavnog šecera i kofeina

Back to Top
dwayne dibley View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dwayne dibley Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Listopad 2010 at 18:09
Do sada sam koristio Xpand Xtreeme (bez kofeina), nije uopce djelovao na mene, uzalud bacen novac.

Trenutacno koristim Jac3D, dobar je suplement, dobije se enegija i focus, ali je nevjerovatno koliko brzo tijelo stekne toleranciju na ovaj suplement (bar kod mene), tako da svaki put moram malo povecati dozu inace ništa od tog.

Sve u svemu ako si baš jako strgan da ne smatraš da neceš moci odraditi trening probaj neki od NO suplemenata, inace mislm da je to bacanje novaca (morao sam probati da bi znao).
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.