što odabrati? |
Post Reply |
Author | |
Pepsyta
Cita FAQ Joined: 10 Listopad 2010 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Listopad 2010 at 19:06 |
evo fitovci borim se s kilama i htjela bi ucvrstiti tijelo...zanima me sta je najbolje za to odabrati??koji sport,ples?? razmisljam izmedu s factor, trbusni, zenski boks ili nesto slicno..
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
hmmm meni između svega ovoga boks zvuci najbolje i najucinkovitije
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
anne5
Cita FAQ Joined: 08 Listopad 2010 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
trbušni ne baš,s faktor može proci al ono..i ja sam najviše za boks
|
|
*zvrk*
Cita FAQ Joined: 22 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
za ucvrstit tijelo boks definitivno trbušni nikako |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam se aktivno bavio boksom dugo.. sada trenutno rekreativno.. Odlican je za gornji dio tijela, i pogotovo za ramena i ledja.
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Grizli031
Cita FAQ Joined: 02 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
boks je najNEseksipilniji...anti zenska stvar....hahahaha XD
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ali ce boksm sigurno prije i bolje doci do zeljenih
rezultata nego trbusnim plesom i ovim kaj je napisala..... |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa neka se boksa da dobije cvrsto tijelo...a pleše trbušni da bi bila sexy... uostalom otkud tebi ideja da žena ne može biti i jaka i sexy u isto vrijeme .... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |