Ljubitelji FIT guza - slike guza! |
Post Reply | Page 123 19> |
Author | |||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Listopad 2010 at 12:29 |
||
evo, ovak nekaj se meni sviđa, a ne one lelujave ko kod Kim Kardashian...
forumašice su i više nego slobodne postat svoje "uratke" ovdje p.s. stavio bi ja svoju, al nisam iz dva razloga: š. nije ni blizu tolka ko thornova, a ovdje vecina živi po onom, bigger is better tak da tu definitivno gubim, i 2. nije pocešljana! |
|||
will smoke your weed for food!
|
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ili zašto gledam odbojku na pjesku Edited by mesek |
|||
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tako treba mesek - budi proaktivan i otvaraj malo teme.. Potakni ekipu na raspravu i neku sudjeluju u raspravama o FIT guzama..
Sitno sam preimenovao temu da bude svima jasnije. Ova tema treba biti biblija za FIT guze - tu treba dolaziti inspiraciju za vježbanje gluteusa. Vježbe (Gym_girl, Theia) imamo vec obrađene, sada trebamo samo slike! |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
LiveStrong
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
To su prave ženske!
|
|||
LiveStrong
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vec vidim da ce ovo biti rajska tema!
Zika, slobodno ti postaviš i muške guze, da ne bi ispalo da samo muškarci vise po ovoj temi. I FITovke neka gledaju malo i odahnu.. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa i nije mi muško dupe nešto na slici.. Potrudit cu se nac bar jedno! Ionako imam još slobodno do 4 na poslu!
Edited by zika |
|||
LiveStrong
|
|||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||
i ova..al cisto jer mi je presmiješna!!! Hm,...sad razmišljam koliko bi mi trebalo da decka nagovorim na ovak nešto! |
|||
LiveStrong
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Keyra Augustina
najbolja guza Edited by soner_9393 |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
oo da, to je vec klasik. btw zika, ovaj zadnji momak je
|
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
taman covjeku zavrije krv i onda... muške guze... okrutno!
|
|||
|
|||
eabi
Cita FAQ Joined: 22 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja volim vidjeti lijepo tijelo pa bilo ono musko ili zensko.
ova prva muska guza mi je mmmmmmmmm ma cijela fotka mi je mmmmmmmmmmmmmmm |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Puno manje nego što misliš |
|||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kaj hoceš rec, zato si me i zvao na kesten pire znaci! Kuhaš gologuz??? |
|||
LiveStrong
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hehehehe, odradila si ti i jedan misaoni trening izgleda Onoo, kad vec pitaš znam i tak kuhat kad dođem s posla i žuri mi se a nemam pri ruci ciste robe za po doma A i nema smisla da mi se roba natopi dimom, tak da goli kuhar i tuširanac Ali htio sam rec da svog decka, tj bilo kojeg decka nebi uopce bio bad nagovorit na to, nemaš uopce kaj i nagovarat sam ak i malo pokažeš inicijativu i "zloceste" misli i da si spremna na nešto van rutine |
|||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||
Još uvijek imaš neku pec na drva pa vužgaš ili??? Ma nije ovo van rutine previše, ionako stalno goli hodate, nego problem je nagovorit ga da kuha! |
|||
LiveStrong
|
|||
Post Reply | Page 123 19> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |