Lady Gaga - kššš;ncert Arena Zagreb |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Studeni 2010 at 23:56 |
Jel tko bio na koncertu Lady Gage u Areni Zagreb?
Bio je ovog vikenda, navodno je bila gužva i da se Gaga pojavila sa slovenskom zastavom.. Imamo li neke FITovce koji su uživo prisustvovali eventu? Slušate li Lady Gagu i što mislite uopce o njoj? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije ona baš FITovka, trbušcic i pozadina joj iskacu..
Edited by Zoki |
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
svaka joj cast na svemu sta je postigla u relativno kratkom razdoblju. ona sad vlada glazbenon scenon to je valjda svima jasno i bez obzira koliko nekad odvratna bila zna sta oce i to joj jako dobro ide.a sta se tice zastave,pa sumnjan da je ona nesto upucena di sve ide,ugl se samo doveze odradi sta ima i ode ca
|
|
Mini star
Viden/a u gymu Joined: 05 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
ljudi ja sam bila i mogu samo rec da je bilo strava..
2 sata ludila.. ponovilo se opet |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Jel bilo neceg specificnog na koncertu? Koliko je bilo rulje? |
|
|
|
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja vidim samo da joj bokovi iskacu, ovo naprijed trbuh je ok cini mi se...a guza je isto ok, samo je malo možda mora dic. inace pojedine pjesme su mi fora/fun
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
@ Anastasia
kaj ti nemreš pm primit ? |
|
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
ne jer mi je nick predug, tako nešto
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma nije to jer ja sam ti još davno prije odgovorila, nekad u ljetu još na poruku...
@phoenix - možda si samo krivo upisao nick, malo je podugacak, da se covjek zbunit |
|
LiveStrong
|
|
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
nisi mi na forumu slala pm nego na mail onaj odgovor, ja sam tebi bila na pm poslala svoj mail, ako si mi bila odgovorila pm-om isto, to nisam dobila trebam rec zokiju da mi skrati nick ili nešto
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
U pravu je Anast. nisam ni upisivao nis, neg sam na njen profil kliknuo poslaji pm i automatski on to........ reci Zokiju, sredi si to , mislio sam ti poslat nekaj.....
|
|
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
will do
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
anastasia mislin da ti negine pravljenje novog profila,nevirujen da ce ti moc promitin nick
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Javiti cu se ovdje kasnije danas vezano za problem koji si spomenula. Probati cemo rename-ati nick. |
|
|
|
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
aww hvala, nisam ti još ni pm poslala a vec si mi odg
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Nick ce ti biti: AnastasiaB Sve ostaje isto, samo se nick mijenja. Obavijestiti cu te ovdje cim izmjenimo nick - to bi trebalo biti danas. |
|
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |