Pretila dijeca |
Post Reply |
Author | |
Ramy
Cita FAQ Joined: 15 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Studeni 2010 at 14:39 |
Lijep pozdrav,
Piše vam mama jednog djecaka koji ima problema sa težinom. Ima š2 god. visok je š69cm i težak 78kg. cetiri godine unatrag bavio se aktivno plivanjem i vaterpolom. Od ove školske godine ne trenira nista osim tjelesnog i izborne atletike u školi.Odnedavno je izrazio želju za vježbanjem u teretani. Možete li mi dati savjete jel to primjereno za taj uzrast, ima li teretana za rad sa dijecom sa individualnim pristupom vježbanju i prehrani. &nb sp; |
|
Ramy
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla
Smatram da je starost vaseg sina nedovoljna za pohadjanje teretane. Bilo bi pametnije ukljuciti ga u neki sport, te mu pripaziti na prehranu. Mrsavi se na prvom mjestu pravilnom prehranom, a onda treningom. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najbolje bi bilo da dijete se uclani u kakav sportski klub i da pripazi da ishranu što se tice junk fooda i grickalica.
|
|
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam prvi put usla u teretanu kad mi je bilo š3 i voditelji mi nisu davali da dizem tezine. Do š5te je bio ili crobic ili cardio sprave a onda polagano je sve pocelo. Definitivno treba pripazit na prehranu i tu vodit kontrolu. A drugo - ukljucit ga u neki sport..jos uvijek je u godinama i kad se razvija i kad moze birat sto trenirat. U svakom slucaju raspitajte se u najblizem fitness centru dal imaju individualne treninge koje bi mogli prilagodit njegovoj dobi.Edited by crna_kej |
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |