Kortizol - hormon stresa |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Studeni 2010 at 15:19 |
|
Imamo jedan blog post sada na tu temu na:
Kortizol i njegov utjecaj na trening Procitajte post, u njemu je puno toga obrađeno. Negativni ucinci, utjecaj na trening i kako vi kontrolirate svoj kortizol? Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo clanka za mene!
Spomenuo sam da sam u periodu od pocetka listopada pa do prije nekoliko dana izgubio 4kg (koje u ogledalu (ne)vidim kao da je u pitanju š4)
..mene je moje sabotiralo odnosno, sebe ja.
Zbog stavke broj š sam nedavno poslan na vađenje krvi. Nije da sam u depri, ali pad opceg samopouzdanja je š00% tu. Ruke su mi cesto zimkulja, mada tu nisam primijetio neku posebnu razliku. Jedino mi je seksualna želja ostala pošteđena. Sve u svemu - sranje. Rijetko kada u životu sam imao novcica kao u zadnjih par mjeseci, ali rijetko kada sam OVAKO opao na izgledu u samo 2 mjeseca. (kao da sam se privremeno vratio na izgled od prije 2 godine.) U zadnjih 60 dana sam organizirao 5 eventa, doduše na kraju uspješna, ali bilo je otkazivanja najma prostora (a ja vec pokupio 5000kn), šverca cuge preko granice, pa mi usred svirke rikne pojacalo... i bla bla bla KORTIZOL UP! Igram se nekog biznismena, pa na kraju popušim na vlastitom tijelu Ali da ne ostane post samo na žalopojkama... odradio sam 3 treninga, upalilo mi se sve što se može upaliti, sutra picim 40km pješke do Vukovara... LEGA SE VRAcA! Edited by Lega |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Lega, manje živciranja, mega doziranje vitaminom C i pocnij jest kak treba pa ce se i kortizol vratit u normalu
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo otkako sam vidio onih 68kg na vagi radim na tome. pristojni decki s foruma bi rekli "dirty bulk"... ja kažem da se žderem ko svinja! |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
lega se vraca kuci
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uff, i taj stres!
Toliko je toga o njemu napisano, toliko o njemu svi znamo, svi smo svjesni važnosti relaksacije, ali on opet i opet i opet itako unedogled uzvraca udarac!! šta ti je ljudska psiha, koliko je kompleksan i još neistražen taj ljudski um Predlažem da jednu cijelu temu posvetimo Psihologiji |
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Idem sad citat clanak |
||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||
zagi123
Cita FAQ Joined: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Citao sam kako kortizol može biti povišen i od povecane razgradnje proteina.Kao nusprodukt amonijaka.Da li netko zna nešto o tome?
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |