New Posts New Posts RSS Feed - Još jedan mass gainer ili ne?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Još jedan mass gainer ili ne?

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
markec88 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote markec88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Još jedan mass gainer ili ne?
    Posted: 24 Studeni 2010 at 10:57
Došao je novi proizvod na tržište, zove se Jumbo od Scitec-a

šta mislite o njemu, da li je to šta dobro?

Weight Gainer  - mješavina 23,5% proteina, 70,5% ugljikohidrata, 2,8% masti, više tipova kreatina, BCAA, dušicni oksid (NO) za bolju prokrvljenost. Odlican izvor energije i kvalitetan oporavak u velikom pakiranju.

Okusi: cokolada, vanilija

Sastav

š obrok*

Kalorija

430 kcal

Kalorija iz masti

26 kcal

Proteini

23,5 g

Ugjlikohidrati

70,6 g

Od toga šeceri

š7,4 g

Masti

2,82 g

Od toga zasicenih masti

0,94 g

6 CARB MATRIX

Dextrose, Oat Flour, Palatinose™ (Isomaltulose: Time_Released, Low Glycemic Index Designer Carbohydrate), Maltodextrin, Fructose, Vitargo&#š74;)

72,94 g

"JUMBO SIZE" ANABOLIC MATRIX

4,š2 g

Proprietary CREA-BOMB Designer Multi-Vector Creatine Matrix

Micronized Creatine Monohydrate, Creatine Etyl Esther, Creatine Gluconatem Tri-Creatine Malate, Di-Creatine Malate, Creatine Orotate

G-BOMB Multi-Vector Glutamine Matrix

L-Glutamine, Esterified Molecule Form: Glutamine Ethly Ester, Acetlyated Glutamine Analogue, N-Acetlyl-L-Glutamine, Stable Glutamine Dipeptide: L-Alanyl-L-Glutamine

BCAA XPRESS š00% pure essential amino acid complex

L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine

-HEMO-NO multi vector nitric oxide booster matrix

L-Arginine base, Arginine Alpha-Ketoglutarate š:š, Ornithine Alpha-Ketoglutarate, Glycine, L-Arginine Alpha Ketoisocaproate Calcium

ABSORPTION BOOSTERS

Naringin, BioPerine&#š74; (Piperine)

š3,š mg

* š obrok = 2 mjerice

PREPORUKA UZIMANJA: JUMBO se uzima samo prije vježbanja za energiju i poslije za oporavak. Nikako se ne preporuca uzimanje prije spavanja, neovisno od treninga ili više od preporucene kolicine - u svakom od nabrojenih slucajeva rezultat je masna umjesto mišicne mase. Naime, tijelo svu neiskorištenu energiju uglavnom skladišti u obliku masnog tkiva! U shaker stavite PRVO 5 dl mlijeka ili vode pa na to š obrok (2 mjerice, oko š00 g praha) preparata. Od dobivenog volumena š,5 do 2 sata prije treninga LAGANIM gutljajima popijte 80% volumena, imitirajuci žvakanje Sa ovom kolicinom cete pokriti ENERGETSKE POTREBE ORGANIZMA za cca š sat treninga. Ostatak od 20% popijte odmah nakon završetka treninga cime pokrivate OPORAVAK.

pakiranje / obroka

kn

4,4 kg / 44 aktivnosti

375,00

MoΎeΉ sve Ήto hoζeΉ, samo trebaΉ znati Ήta ΎeliΉ.
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Studeni 2010 at 11:57
 a sta je s kreatinom koji toliko stoji u vodi,a navodno se vec nakon š0 minuta pretvara u kreatinin
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Studeni 2010 at 12:01
  Ma ne vjerujem da se pretvara tako brzo pretvara u kreatinin..
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Studeni 2010 at 12:06
 davore neznan ni ja tocno,ali jos davno san tako nesto cuja ali neznan koliko je istina
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Studeni 2010 at 14:06
Originally posted by zmaj zmaj wrote:

davore neznan ni ja tocno,ali jos davno san tako nesto cuja ali neznan koliko je istina

hm... trebalo bi se malo raspitat.. jer ako je istina, onda treba i na to pripazit.. ja znam PWM pustit š0 min da se liijepo ohladi u frizideru :S
Back to Top
GajbaPive View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GajbaPive Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Studeni 2010 at 15:21
  zasto ljudi toliko svrsavaju na gainere? pa to su proizvodi za budale s visom novaca... ili u boljem slucaju neinformirane...
Back to Top
markec88 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote markec88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Studeni 2010 at 16:03
  Pa zato sam i stavio to da se informiram. ali vidim da je ovo smece.
Najbolje cu uzet whey+glukoza+kreatin i tocka... necu komplicirat
MoΎeΉ sve Ήto hoζeΉ, samo trebaΉ znati Ήta ΎeliΉ.
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Studeni 2010 at 11:52
Originally posted by GajbaPive GajbaPive wrote:

zasto ljudi toliko svrsavaju na gainere? pa to su proizvodi za budale s visom novaca... ili u boljem slucaju neinformirane...

ne slažem se
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Studeni 2010 at 11:54
  Svaki preparat ima svoju svrhu..
Back to Top
GajbaPive View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GajbaPive Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Studeni 2010 at 12:12
  pa makar ona i bila izbiti covjeku novce iz dzepa. svaki proizvod u kojem kilu deksa platis š0€ ili vise je cisto izbijanje novaca iz dzepa, pogotovo rekreativcima (a takvih je 99%) kojima je tak nebitno kombinacije sporo/brzo... iako mi to nije jasno. ako se unesu dvije namirnice jedna spora i jedna brza (svaka sa svojim GI) jedna drugu ce usporiti (odnosno ubrzati) i istom ce se brzinom apsorbirati. znaci, uneses nesto s GI 60 i nesto s GI 40, oni ce se apsorbirati kao da si unio nesto GI 50 (ako se radi o istim kolicinama). TAKO SU MENI OBJASNILI!

Edited by GajbaPive
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Studeni 2010 at 12:32
Ima razlicitih gainera, neki pljackaju više neki manje, ali svi suplementi opcenito su manje više pljacka..

Ima ljudi koji stvarno ne mogu na jedan ili drugi nacin i ne stignu jesti baš onoliko koliko im treba da nadiπu svoj "metabolizam" a zašto nebi imali tjelo kakvo žele! U nekim slucajevima mislim da gaineri mogu sasvim ok pomoci!

p.s gajba pive, zašto spominjemo GI u vezi s brzinom.. koliko ja znam brzina ovisi o melekularnoj gustoci
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

Back to Top
GajbaPive View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GajbaPive Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Studeni 2010 at 12:45
  jer GI oznacava koliko se digne inzulin koji pomaze u apsorpciji hrane. na jednom drugom forumu sam postavio pitanje zasto se ne mogu kombinirat brzi UH s mastima jer ce se, po mojoj prvoj logici UH apsorbirati u relativno kratkom roku, dok ce masti zbog duge apsorpcije tek kasnije uci u krv i inzulin koji je dignut nece ''trpati'' M u spek. i onda su mi objasnili da ce se oni zajedno apsorbirati... al to je cijela jedna rasprava, ovo je sada ukratko...
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Studeni 2010 at 13:36
Originally posted by GajbaPive GajbaPive wrote:

jer GI oznacava koliko se digne inzulin koji pomaze u apsorpciji hrane. na jednom drugom forumu sam postavio pitanje zasto se ne mogu kombinirat brzi UH s mastima jer ce se, po mojoj prvoj logici UH apsorbirati u relativno kratkom roku, dok ce masti zbog duge apsorpcije tek kasnije uci u krv i inzulin koji je dignut nece ''trpati'' M u spek. i onda su mi objasnili da ce se oni zajedno apsorbirati... al to je cijela jedna rasprava, ovo je sada ukratko...

oh, ok, ali ne vidim, zašto se sad to spominje

Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Studeni 2010 at 16:57
Originally posted by Iluvatar Iluvatar wrote:

Ima razlicitih gainera, neki pljackaju više neki manje, ali svi suplementi opcenito su manje više pljacka..

Zašto ih onda piješ ako misliš da su pljacka?
Sada si malo bubnuo...!
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2010 at 15:02
Originally posted by Zoki Zoki wrote:

Zašto ih onda piješ ako misliš da su pljacka? Sada si malo bubnuo...!

Nisam, u hrvatskoj je svaki suplement pljacka

p.s ne bubam stvari olako

Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2010 at 17:28

Nisam, u hrvatskoj je svaki suplement pljacka

p.s ne bubam stvari olako

šverc rula, jbg.
RijeΉeno na PM.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.