Božicni shopping - ideje |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Prosinac 2010 at 10:22 |
|
Da li poludite u Božicno vrijeme pa idete po ducanima i obavljate shopping danima?
Da li imate obicaj poklanjati za Božic svojim prijateljima / bližnjima poklone za Božic i slobodno dajte ideje neke - ovo može biti izvor ideja za poklone.. što obicno kupujete i da li shoppingirate? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uff, recesija, kriza i sto drugih imena za isti razlog zbog kojeg ne shopingiram opcenito, ili bar to cinim u manjoj mjeri
Ono što svakako nastojim nabližim prijateljima pokloniti je boca domaceg (mog) maslinovog ulja I moram priznati da su nekako ljudi najviše oduševljeni takvom vrstom poklona. Tu su, naravno, i probrani poslovni suradnici kojima ipak nastojim darovati bar neku sitnicu sa stilom-kao znak pažnje. |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da sam žena, bez razmišljanja bi uzeo ovo pod broj 7., u listi najgorih poklona
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
upravo sam to htjela prokomentirat! Ne volim neke bezlicne darove tipa parfem ili slicno; npr.vikend u wellnessu bi bio savršen ili cisto da se odvezemo negdje na dan-dva, a i doma spremljena romanticna vecera bila bi savršena |
||
LiveStrong
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
s obziron da san prosli misec na svakakva sranja potrosija vide od 8000kn ovaj misec nemogu sebi dozvoli neko pretjerano trosenje pogotovo sta mi 29 istice resgistracija pa mi je to lip dar za bozic i novugodinu
|
||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije parfem bezlican poklon ako ti se pokloni neki koji paše baš tebi, dosta ljudi si ih ni sami neznaju izabrat lol, bar ja tako mislim. mada ja bih radje putovanje ili neku pogođenu knjigu koju nikako da si sama kupim, ustvari bilošto osobnije, da se vidi da te taj koji ti je poklonio prilicno dobro poznaje. takav mi je bio najdraži prošli rođendanski |
||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni su bolji ovi koji su kao loši
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma od svega bi ja najradje jednogodišnje clanstvo u teretani, i ako ima neki takav....
A ovo što je ko super pokloni mi se bljuje....ja se nebi ni sjetila prvog filma koji sam sa nekim pogledala.... I nisu mi fora sentimentalne gluposti, ni nakit ni parfemi.... a ako mi baš hocenešto pokloniti...poklon bon.-..e to je to...jer nema šanse da netko pogodi što se meni sviđa... to i meni nerijetko ne uspije.... |
||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
slažem se za film i sentimentalne, ja nisam to mislila pod osobno a parfem je tipican dar, ali može bit ok. no najbolje od svega je kad ti netko da novac da si kupiš sam, to definitivno
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a ja sam osjecajna kod mene pale romanticne vecerice i volim zaspat kad gledamo film onak sva sklupcana njemu u krilu možda se to ne bi dalo zakljucit iz seksistickih komentara kakve ostavljam , ali eto, postoji i da moja strana |
||
LiveStrong
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jbg... ja ne mogu uopce zaspat uz frajera...ono... nisam navikla valjda....možda nisam još bila zaljubljena kako treba... ne znam.... ali ništa to ja ne pamtim.....
|
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
p.s. al to sve ne znaci da i ja nisam osjecajna jel....
|
||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
u smislu kad ti uteg padne na nogu ili??? |
||
LiveStrong
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bojim se da da |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |