Sretan Božic i Nova Godina |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | |
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Prosinac 2010 at 00:12 |
Evo ovim putem bih želio svim korisnicima foruma fitness.com.hr
cestita nadolazece blagdane te bi vam zaželio što više mišica i uspjeha u narednoj godini a što manje sala i ozljeda. Pozzz! edit:ispravljen naziv portala Edited by Zoki |
|
Mater nas je rodila
kod staroga Placa čim smo oči otvorili za Hajduk smo bili. Odmah su nas tamo motali u bilo to je naąa povist tako je to bilo... |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo da se i ja pridružim..
Sretan i blagoslovljen Božic želim svim clanovima foruma! Budite mi siti, pazite na kalorije, nemojte zabušavati tijekom blagdana, budite mi veseli! Za novu godinu ima još fore... tu cemo vidjeti koliko je tko alkohola popio jel.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Morao sam reagirati u prvom postu - fitness.com.hr smo mi!
|
|
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretan Božic svima!
|
|
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
|
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
:DDD Isprike i hvala na ispravci! |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
cestit Božic i sretna Nova godina svima!
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sve najbolje svima
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Nadam se da necete biti najaktivniji u ispovjedaonici nakon vikenda.. ! |
|
|
|
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Polako...tek je Badnjak
|
|
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Pa kad krene ludnica sutra, necemo stici javiti se..
|
|
|
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zoki fala na cestitki! Jucer sam se dobro nasmijala.. pun parking Mercatora, na kasama nije bilo bogzna koliko ljudi ali medju policama svi sa ogromnim ocima sto bi mogli kupiti i jesti.. a ja.. kile posnog, zobene, bademe..ah..al bit ce za ispovjedaonicu sigurno nesto |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pridružujem se cestitkama!
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
cestit Božic svima i nadam se da cete u ovom blagoslovljenom i veselom ugodjaju s radoscu uzivati!
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
bit ce veselo |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
LiveStrong
|
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
najbolja cestitka |
|
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |