Supradyn |
Post Reply |
Author | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Prosinac 2010 at 19:42 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jeste li koristili kad - supradyn vitamini?
Osobno sam ih prije pio, cesto ih preporucuju u ljekarnama i cinilo mi se to kao dobar izbor. Cijena je relativno ok, supradyn cijena: 30 tableta / 98kn Supradyn sadrži sve bitne vitamine i minerale koji su nam potrebni na dnevnoj bazi. Sastav je sljedeci:
Slika: Jeste li koristili supradyn i da li imate koju bolju varijantu? Znam da vas dosta koristi Dual Tabs, što mislite da je bolje? Edited by Zoki |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam ga jedno vrijeme pila u tabletama.. sumeci mi nije pasao. mislim da je definitivno dobar izbor. bolju varijantu nisam cula ni primjenila.
|
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trenutno njih pijem u tabletama. Na nagovor tete u ljekarni sam ih kupila, ali nisam primjetila razliku između njih i drugih sa nižom cijenom
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma kakav dual tabs, uzmeš daily one od sciteca samo što su doze vitamina astronomske a cijenom su ko supradin s tim da ima 75 tbl. |
zagi123
Cita FAQ Joined: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam koristio supradyn tablete i mogu reci da sam bio zadovoljan. Mislim da i Twinlab ima dobre suplemente vitaminima.
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, i cijena im je super visoka. |
Rijeąeno na PM.
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |