Bulk Nutritions Proteini |
Post Reply |
Author | ||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Sijecanj 2011 at 20:07 |
|
Jeste li možda culi za marku Bulk Nutritions?Ne želim
reklamirati niti mi je cilj ikoga reklamirat,nego sam preko neke osobe pronašao jeftino u jednom oglašivacu pa pitam valja li cemu ovo da vidim da li se isplati?Iako sumnjam da ih itko koristi... |
||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako sam i ja naišao na taj oglas i svud se raspitivao kakvi su proteini ali ništa i tad se sjetim da je jedan kolega pricao kako je narucio 5kg od tog lika ali nije imao te Bulk nutrition nego neke Advantage Whey, tad sam od njega prekupio kilu proteinceka bijela cokolada i bio sam zadovoljan ali kolega uzeo crnu cokoladu i nakon svakog pijenja je imao proljev, cak su bili grudasti ono kao da im je vec prošao rok!
|
||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma uzest cu 4 kg,pa šta bude,šš0 kn je kilogram,pa makar
neka 2 kg popijem nece mi bit žao,a i moga bi koji preprodat... |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nikad cuo za Bulk Nutritions.
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Probaj pa nam javi kakvi su dojmovi makar meni nije bilo ništa i po okusu su bili super |
||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
|
E je**t ga,ja da cu narucit vidim maknut oglas,pa to nema
nigdi,valjda ce se opet javit |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A ne bi uzeo nešto kod nas - link: proteini ? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
|
A bi,ali mi je malo skuplje od ovoga lika,ipak imam samo š7
godina,gleda se svaka kunica,sry |
||
hrvoje1991
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 42 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
upravo tako :D student sam i ja gledam na svaku kunu....narucio sam te proteine..cokolada pa cemo vidjeti kakvi su :D u utorak dolaze
|
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jel smijem pitati zasto su cijene na web shopu svih portala vece nego onih u ducanima? pa vi ne morate imati prodajni prostor, zaposlene,... logika nalaze da cijene budu nize... |
||
hrvoje1991
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 42 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja baš nebi rekao da su vece.....bar Weiderovi za koje sigurno znam da je ista cijena |
||
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja im trenutno imam...
prvi dan dobio proljev, nakon toga samo jako prdim od njih... al sam skuzio jednu kombinaciju mjerica wheya, 3 dcl mlijeka, banana, malo zbenih i to smiksam i popijem i mogu reci da neam ni proljev ni vjetrove (za sada) da ih prije potrosim, napravio sam od njih protein bar (homemade) i ok je... ak netko hoce imam jos 2 kile pa mogu prodat |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |