pozzzz |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
d@n@
Cita FAQ Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Sijecanj 2011 at 14:13 |
|
eto i mene...imam malo vise kila a jako malo volje za skinuti to...
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
eh, bez cvrste volje neceš uspjet skinut višak
|
||
d@n@
Post Options
Thanks(0)
|
|
znam al uvijek nekako popustim
|
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pozZ!
mozda dobijes volju na ovom forumu kad vidis kako se trudom moze izgledati. |
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
možda samo još nisi našla dovoljno jake razloge koji ce te gurati
|
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
njofrica35
Cita FAQ Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hm ja sam pocela vježbat a ko zna mogu li samo stim skinut
bar š0 kila |
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
š.ne cini gresku,tako sta ces upisat nesto radi linije manjeg otpora ili zato sta to upisuju sve zene(prepostavljam da si zena) 2.nemoj ne upisat nesto samo radi srama ili ne znanja 3.prije nego sta upises dobro razmisli sta bi,pa i ako u razmisljanju treba proc 3 mj.pa nek produ nikad nije kasno za vjezbanje. 4.izbjegavaj fast food (cak ako je potrebno ne prolazi ulicama di je fast food)...itd.al o tom drugi put aj pozzz sad lipi ...odoh trazit vjezbe za leđa |
||
d@n@
Post Options
Thanks(0)
|
|
hej hvala svima na poticaju....da vjerovatno nisam jos tako cvrsto odlucila da stvarno nesmijem toliko jesti i nikako nemogu odoliti hrani i slatkisima...i kad si kazem ma pojest cu samo jedan keksic to bude i jos jedan ma jos ovaj i tako dalje..a nitko mi nije jos rekao da sam debela al ja se neosjecam dobro i stalno mislim da sam ogromna...imam dosta siroke bokove i kad trebam malo se utegniti i obuci traperice meni je muka...stalno sam u trenerkama...mislim da bi trebala nesta sto jako brzo djeluje da vidim bar malo pomaka mozda bi mi to dalo vise volje...
|
||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|
drugo da bi odolila slatkisima moras znat zasto ih jedes! dal je to zato jer si u depri ili zato sto jednostavno zelis nesto grickat.. jer u oba dva slucaja mozes to zaskociti i preskocit keksic po keksic..
i da.. nitko ti nece rec da si debela! ni da si supersize woman! stoga drz se svog osjecaja |
||
d@n@
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
d@n@
Post Options
Thanks(0)
|
|
da i ja mislim da je trenirka veliki problem..radim na takvom mjestu da mi je najbolje u trenirci i od tad je i pocelo debljanje malo po malo..znam da nitko nece reci debela si al da bar sute kad ja pocnem kukati kolika sam...a oni na to vicu ma nisi,ti imas taku gradu tijela....
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ili cure, ja nosim trenirke stalno -
ali naglasak je na USKO, šTO UŽE, slimFIT zato, ako ti je gušt trenirka, ne trebaš imat onu u kojoj si ko "da si šator na sebe stavila (F.)" i onda ti nece past na pamet zabušavat kad skužiš kako se sve vidi i ocrtava, u tim uskim tek moraš imat liniju, neka ti to bude svojevrsna motivacija! |
||
LiveStrong
|
||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |