Omjer wheya i fruktoze/glukoze |
Post Reply |
Author | ||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Sijecanj 2011 at 17:20 |
|
Koliko stavljate wheya,a koliko vocnog šecera u svoj
proteinski napitak poslije treninga?citao sam da je najbolje omjer š:2,ali mi se to cini kada bih stavljao tako barem š00 kalorija viška,a na definiciji sam. I btw.,imam oko 98 kg,je li OK da stavljam 50 grama:50 grama omjer? |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
stavlja se grožđani ( dekstroza) a ne vocni (fruktoza) ok ti je 50 grama |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam bio siguran što napisati jer nisam odavno pio,ali u redu je,sad sam pogledao imam groždani šecer(Traubenzucker iz DM-a) |
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
na masi i odrzavanju omjer P:UH je š:2, na defki š:š
|
||
Indigo
Cita FAQ Joined: 22 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Frend mi je jedan rekao da bi trebao popit gram dekstroze
po kili misicne mase, tako ja npr. uzimam 50grama na svojih 70kg, a opet sam procitao negdje da sve vise od 30 grama ne valjda tak da ne znam, meni je ovak dobro. |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kako znas da ti je misicna masa 70kg? virujen da mislis da cjelokupnu kilazu
|
||
Indigo
Cita FAQ Joined: 22 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, cjelokupna kilaza mi je 70kg, da mi je 70kg misicna
masa onda bi napisao da uzimam 70 grama dekstroze. =) |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |