višak kožeee |
Post Reply |
Author | |
BudaMO
Cita FAQ Joined: 21 Kolovoz 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Sijecanj 2011 at 22:14 |
Poz,
od ljetos sam smrsao nekih š6-š7kg bez dijeta naravno, znaci trcanje, biciklo te najbitnije prehrana. Sada sam se nasao u situaciji da mi je ostalo malo sala na dnu stomaka ali najveci je problem koza koju mogu doslovno uzeti i rastegnuti ko u kakvom filmu, to se ne moze viditi dok stojim vec kad ja uzmem ILI kad se ispruzim u poziciju za sklekove bez majice, onda stomak (tj. ta koza) se uzasno objesi do poda znam da je koza savitljiva i da ce mi trebati dugo ali me zanima koliko otprilike dugo te ima li neki nacin da se to ubrza p.s. kupio sam vagu koja mjeri BF, naravno da je to samo otprilike i da masnoce treba izmjeriti kaliperom na vise mjesta i uglavnom pokazuje mi š3.4 % sto je super (minimalno +5% na to ) |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
za koliko si skinuo š6- š7 kg?
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
hrvoje1991
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 42 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moj susjed je ima preko š20kg....skinuo je to na nekih 90kg cak i manje....naravno koža mu se objesila svugdje...bio je na dvije operacije i sada ceka zadnju trecu....nadam se da tako puno kože nema kod tebe,ali i operacija je jedna od mogucnosti
|
|
BudaMO
Cita FAQ Joined: 21 Kolovoz 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
6 mjeseci š6kg, sada imam 82kg na š89cm
@hrvoje nije bas toliko strasno, tako da srecom nece biti potrebna operacija. Nabacim koju sliku sutra da vidite uzivo |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
također poznam jednog covjeka koji je skinuo dosta kg,
imao je puno viška kože, ali sada super izgleda neznam stvarno koliko je potrebno, budi strpljiv, vježbaj i dalje, i zategnut cec se vec |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
nemoš zategnut višak kože vježbom |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne, ali sa vremenom se koža vraca, zbog te elasticnosti kože, treba ju mazati kremicama, super je i bademovo ulje, i treba dati vremena... Mislim da vježbanje pomaže u svemu, zbog cirkulacije i slicno... kao i masaže.... Možda nece biti skroz savršeno....ali biti ce dobro .... |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
bademovo ulje... najbolji proizvod ikad... malo težak, onako ja to prije spavanja jer mi sva roba upije taj 'miris' ... ali za kožu... mmmmama :))
|
|
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Closer
Viden/a u gymu Joined: 08 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
navodno se moze pokrenut zatezanje koze hladno-vruchim tusiranjem, kao mali shok tretman pa se steze... iako, nisam do sad imala visak koze pa ne znam da li djeluje š00%
Edited by Closer |
|
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajme ja se ovoga jezim i plašim.
|
|
pgpjesme
Cita FAQ Joined: 22 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |