Kucno vjezbanje bez sprava za zene |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Sijecanj 2011 at 21:29 |
||
u biti, treba mi neki video koji bi se mogao skinuti (ili gledati na youtubeu), po kojem bi neka zena mogla vjezbati doma. sve sto ima su neke bucice (vjerojatno od kilu - dvije) Edited by GajbaPive |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja baš gledam, kao po forumu, vidim ti nešto pisao u podforumu vježbe, reko idem vidjet, zna covjek dobre stvari baš pisati.. kad ono: "trebam nešt da žena gleda i vježba" ontopic: potraži na torrentima beacbody.. oni ti imaju i onaj insanity i p90x i tako te stvari, dosta dobro |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
imaš i onu zuzanu i jilian michcls, pogledaj si i to
btw. poslao sam ti link za insanity na pm |
|||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
||
je, hvala... inace se ne bavim tim kucnim stvarima, a slazem nekoj zeni program prehrane i vjezbanja, pa da je uputim po cemu da vjezba... a sve ovo se moze vjezbati bez icega? bucice su dovoljne? |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
No nemora ti bit bad rec da bus radio Insanitiy
Edited by The Phoenix |
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
btw. kod insanity-a ne trebaju bucice, kod jillian michcls trebaš one male (mislim da su od škg), a sad za zuzanu neznam |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ha ha ha... i insanity je baš cool i nije "ženski" trening ..... ;) Znaci Gajba prelaziš na vježbice u dogy stylu i slicno.... |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
da je ženski......pa i je......ako pogledaš postotak jednih i drugih koji ga radi, a i manija koja se stvara o insanitiy kao neštom božanstvenom i predobrom što daje odlicne rezultate je tipicna za žene da prihvate. (bez uvrede) Evo ti sad one vibracijske gluposti koje izmisljaju power plate i slicno........ko bu klijentela tome........žene........ jer eto to je ssad superrr i daje kao super rezultate......my ass Jednostavno to su sve izmišljotine i marketing i nema do obicnog klasicnog treninga koji se zna, što, kako i zašto i kada.......... Insaniti moze sluzit kao pomocno sredstvo, ali nikako nije kompletan trening kao pto se prezentira, pogotovo ne u tako dugom periudu u kojem se radi.........ja bi rekao da je to nakon određeno vrijeme dobar kondicijski ili trening kad si na definiciji ALIIII u z koji ti još i treba nešto da bi ocuvao mišicnu masu.........a ako ti je cilj micinu masu povecat, zaboravi insanity, a muskima to i je cilj prvenstveno, dakle ipak je za zene vise.... Edited by The Phoenix |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ok ok...kako je zamišljen...ce ga žene više prihvatiti, jer ga mogu gledat doma, jer ne moraju u teretanu, jer masa žena ne želi da ih se gleda kad vježbaju.... I i muškarci imaju gafove, a ne samo žene... najcešce sa trcanjem i nejedenjem...samo o tome se ne prica..jer muško izbaci veceru i trci mjesec dana i smrša...kod žena je to malo drugacije..no... necemo sada u to ulaziti.... Treninzi insanitia su zahtjevni i za muškarce, i ako ga dobro odrade,...na defki je super intervalni visoko intenzivni trening, i super je za defku....a i fino pocisti tjelo...a sad...ako ne probaš ne znaš.... ;) I ne...ne žele svi muškarci nabijati masu...vjerovao ili ne |
|||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||
Apsoultno se slazem, to ne poricem i to jako puno njih....
Vjerujem da jesu, to ne sumnajm......ali kao sto sam rekao samo defka , nešto malo ces ojacat ako nisi trenirao inace i promjene treninga radi mozda mrvicu, ali to je kratkorocno i malo, nemozes radit insaniti mjesecima kao sto ga zene rade.....nit ga samog bi trebao radit za defku jer to nije bas najbolje.....
Onda to nisu muškarci Edited by The Phoenix |
|||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||
promašili smo temu ;)
Uglavnom eto Gajba beach body insanity je super, ima dobrih vježbica zuzane, Px90 je isto dobar... a vježbe ko vježbe, ako nece u gym-u, možeš joj jako slicno složiti i doma....sa bucicama, je da su manja opterecenja...ali neka budu brža i više ponavljanja i manje pauze i eto ti ideje Edited by dalila |
|||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ok, sorry na Offu......i nek se Gajba ne naljuti zbog ovog kaj sam rekao o muškarcima ak bu radio insanity
|
|||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
||
nemate beda, dobio sam ja odgovor jos u 2., 3. postu
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
sex
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Drito, pusti bucice, ženu pod ruku i ... |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
trošiš kcal i uživaš, di ceš bolje |
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |