cure,kakvi vas decki najviše privlace? =D |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | ||||
marie_2
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Veljaca 2011 at 21:23 |
|||
cure moje, mlade i nešto starije , mene zanima kakvi vas tipovi muškaraca najviše privlace.
osobno, više volim samozatajne od onih o kojima cuješ na kilometre... |
||||
When all else fails, persistence prevails. =)
|
||||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hehe.. samozatajne? cujem na kilometre? po ovom opisu sad sam u dilemi. Meni je osobno dosta bitno s cime se frajer bavi u smislu koliko drzi do sebe dal je lazy ili netko kome nije problem pratit moj tempo. Izgledom.. nekako redovito potrefim nekog nogometasa..a nisam manekenka ovo je fakat bilo tesko pitanje za pon ujutro. |
||||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hehe,dobra tema
Pa da, bolje je da baš nije ego u prvom planu Fizicki mi je dosad svaki crush bio usmjeren na svjetlokose decke, nemam pojma zašto, svjetlosmeđe ili plave (pojma nemam, ponavljam-nemam strogo određeni tip) Svakako, kaj veli crna_kej, samo da nije lazy, da ima nekih ambicija, i da, po mogucnosti da mu je fizicka aktivnost jedan od prioriteta Teško pitanje za pon ujutro +š |
||||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
||||
marie_2
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
da, istina, bitno je s cim se bavi, kakve stavove ima jer uvijek su ti "bliže" oni koji razmišljaju slicno kao i ti.
eh, a ja sam upravo te srece da naletim na takve kojima je baš ego u prvom planu... i imam takve pehove zadnjih pola godine kaj to nije normalno...ili su pehovi ili je viša sila u to upletena, ne znam... pomalo se mirim s tim i cekam da "onaj" mene nađe jer kad sam ja ta koja krece u akciju, nikad dobro ne ispadne... |
||||
|
||||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
isto mi je Slazem se sa vecinom..prvo i osnovno, ne smije biti usporen!! Bilo kakav oblik usporenosti i lijenosti mene izbaci iz takta i takve osobe kod mene nemaju nikakve sanse!! Mora biti energican, i prije svega u datom trenutku pokazati da je musko!! NE volim mamine curice..Ne mora biti glasan ali kad treba nije na odmet Sto se tice fizickog izgleda vec sam negdje spomenula (pa me optuzilo za fisting) da volim lijepe muske ruke, prste...Inace uz to naravno i ostatak ruku, prsa i lipa ramena mmmm E da....ponekad kad je nos nepravilan, onako malo veci ili sto ja znam..da nije manekenski..zna biti bas sexy |
||||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hmm ne znam..ja nikad nisam bila jedna od onih koja ceka..Opustena ili ne..mislim da je kod vecine ljudi problem sto ne daju sansu deckima/curama koje ih u startu bas i ne privuku fizicki dovoljno da bi ostali u vezi... Mozda grijeshim ali ovo govorim iz vlastitog iskustva..... |
||||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pod ovo opusti se mislila sam da grcevito ne trazi "novu zrtvu" jer ce stalno tako biti u tom vrtlogu. ako se opusti i jednostavno prepusti, da nekom malo drugacijem sansu..nece se ponavljat isti problem. |
||||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Kak obozavam u zenske teme uletat, to je nevjerovatno Nebi ja rekao da imaš peh, reko bi da zapravo i trazis takve tipove, kao i vecina, goviris u prilog samozatajnima, povucenijima, ne glasnima, a u biti vas zeljele to priznat ili ne privalce takvi "macho" egoisticni tipovi, alpha male i to je to, mozete rec kaj god, al vas neka kemija privuce onim egoisticnim, dominantim,pomalo bahatim, glasnim i to je to, zavrte vam glavom, poludite za njima i zgodan vam je i pozeljan i nema vam pomoci Edited by The Phoenix |
||||
marie_2
Post Options
Thanks(0)
|
|||
da, moram se opustit malo...al ja sam vam nestrpljiva dušica pa... bilo kak bilo, bolje cekat nego stalno bit u akciji i razocaravat se. |
||||
|
||||
marie_2
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ajme, citaš me ko knjigu!!! ne znam zakaj, ali tak ispadne da samo na takve naletim, bilo slucajno bilo namjerno... jer takvi izgledaju iskusniji pa (ne krivo shvatiti! )... |
||||
|
||||
strada
Post Options
Thanks(0)
|
|||
da, moram se opustit malo...al ja sam vam nestrpljiva dušica pa...
bilo kak bilo, bolje cekat nego stalno bit u akciji i razocaravat se. [/QUOTE] oooooo pa onda smo po tom pitanju blizanke |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
cak mi i nos pogodila :O p.s ontopic: slažem se sa phoenixom.. egotriperi to vecinom i pokazuju na sav glas što bi se reklo ;) Edited by Iluvatar |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hehehehe, ma nemam sposobnosti neke, takve su gotovo sve zene Dobri i dragi decki ne prolaze tolko dobro ko ovi.......jednostavno su vam dosadni i lako skrenete na onog alpha A to kaj su ovi uglavnom egoisticni i pomalo sebicni i grubi to vas pali jer su nepredvidivi, avanturisticniji i privlacniji , ali super su sve dok vas ne povrijede ili dok ne nađu nekog drugog Edited by The Phoenix |
||||
marie_2
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hm...dakle, možemo jedna drugu savjetovat... e, al kak je to smiješno, kod drugih cura moji savjeti pale, samo kod mene ne... Edited by marie_2 |
||||
|
||||
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |