Nutricionizam |
Post Reply |
Author | |
spider
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Veljaca 2011 at 17:02 |
Poštovani, zanima me jedna informacija koliko bi koštalo da mi naprimjer dođe nutricionist na trening i napiše mi program prehrana po danima za cijeli tjedan, bavim se boksom.
I dali vi imate neke savjete mozda je netko voljan da mi napiše program jer svi mi kažu da si ono što jedeš. |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Malo potraži po ovom forumu, tocnije podforumu, sastavi nešto sam, pa postaj ovdje.... Potrudi se malo i sam |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
jedi delfine i bit ces inteligentan...
|
|
spider
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
baš i niste od neke pomoci
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne zelim biti bezobrazan, ali kuda bi mi dosli da svakom ponaosob pisemo plan prehrane besplatno? savjet ti je dan, potrazi po forumu, sastavi plan, a mi cemo ti ga korigirati. |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa covjek nije rekao da nece platiti... javiš mu se na
pm...možda i zaradiš..a ne ovak Gajba :)))) |
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa mislim da bi ti bilo lakse i jeftnije uclaniti se u neku knjiznicu pa posuditi knjigu o prehrani sportasa ili tak nesto..ili kupiti knjigu...
probaj ovo skinuti, mozda pomogne, ovdje ti je opcenito o prehrani sportasa (nije ti sad prehrana boksaca nesto posebno drukcija od ostalih sportasa)... http://rapidshare.com/#!download|475l3|š7959664š|neven_corak _by_M_c_K.rar|43375 http://rapidshare.com/#!download|536tl|š79595223|neven_corak _by_M_c_K_š.rar|6236 |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |