Fedanov se ponovno transformira |
Post Reply |
Author | |
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Veljaca 2011 at 23:18 |
Evo,nadam se da ce netko od moderatora izbrisati moju
prošlu temu,taman sam upao u dobru formu i nažalost se ozlijedim,tj.gadno ozljedim,ne smijem ništa radit sa nogama još dugo vremena(oko mjesec dana),pa cu s emoc posvetiti malo više gornjem dijelu tijela,a onda i izgraditi dodatno noge.Nemam puno filozofirat,teretana je 6x tjedno:ponedjeljkom i cetvrtkom su prsa i ramena;utorkom i petkom biceps,trbušni mišici i podlaktica;a za srijedu i subotu sam stavio leđa i triceps.O prehrani sve znate,hranim se maksimalno kvalitetno koliko izdržim,6-7 obroka dnevno,najgore mi je kada ne treniram,onda moram nešto negativno ubacit u sebe,ali ova 3 mjeseca cu dati sve od sebe da šta manje budem kaskao... Slike cu uskoro postaviti,mada ih imam i u prošloj temi,ali bolje ponovno jer mi se cini da sam dobio kilogram-dva,pa ce biti i bolja transformacija... Pozdrav ekipi! |
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
heh, poznato mi to, kad se nevježba, odma je se i prehrana poremeti
good luck (opet ) |
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
Nekako mi pada volja,ništa mi se neda. Ugl,hvala puno(opet ) |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kuzim te potpuno, jer i meni ak nije sve poslozeno i hrana i trening ne vidim smisao bas.jedino sad cu nakon operacije pazit jer je ipak jako dug period pa si nesmijem dopustit da se zapustim
|
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
feniks, zar i ti?
sad mi je nekako laške kad znam da i pobjednici griješe baš to, kad nije dan po pravilu onda ce sve bit VAN pravila... |
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe,uglavnom,želim ti brz oporavak! |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja grijesim samo ak sam vise od mjesec ili dva bez treninga, ovak dok treniram........bas i ne, tolko malo da he to zanemarivo |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fedanov, zaista želiš da ti obrišem "staru" temu?
cim postaviš ovdje slike.. mogu.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
Pa zapravo i nije nužno,možda ako nekoga zanima moj program
prehrane ili treniranja onda ok,možeš je preimenovati ili šta vec,uglavnom,meni nije potrebna... Btw.,ubilo me ovo sve,vratio sma se na f**king š00 kg i cilj mi je skinuti kroz ova 3 mjeseca 5 kg sala,ako je ikako moguce,s tim da skinem što manje mišica... |
|
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
Danas zadnji dan na ugljikohidratima,bilo je lijepo i
slasno,od sutra se vatamo posla ;) |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
sretno... postavi plan i prrogram...da vidimo kako si to posloožio ;) |
|
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
Sutra postavljam program teretane,mogao bih i prehrane,mada
se tu nema šta pametno sastavljat...Detaljno cu objasnit program... |
|
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
šta se tice prehrane,ovako mi zna dan otprilike izgleda:
-tuna u konzervi+š00 g posnog+2 jaja+3 dcl mlika -2 narance,banana i 300 g jogurta -sendvic od raženog i purece šunke+jogurt -rucak(šta mater spremi) -PWM standardno(whey) -pijat blitve+350 g puretine |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |