Extremni sportovi |
Post Reply |
Author | |||
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Veljaca 2011 at 15:29 |
||
Za koje ste extremne sportove culi, probali ili tek
planirate da probate? Licno probao sam downhill bicycle racing, paintball, i skijanje na vodi. A zeleo bih kad vremenski uslovi budu dozvoljavali da skacem iz aviona(tandem skok). |
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Volio bih probati paintball
|
|||
Orchid
Cita FAQ Joined: 28 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Wakeboarding!!! Predivno nešto
Treba nešto vremena da skužiš kako stat na bord i kako se dignut iz vode,al kad skužiš...uf.ja bi odmah ljeto |
|||
Passiongym
Viden/a u gymu Joined: 23 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bavim se snowboardom zadnjih š0 godina! Predivan sport kojim se na žalost mogu baviti tek par mjeseci godišnje :(
Uz to sam probala ronjenje s bocama, to mi je isto predivno i cim dođem do neke lovice, uplatit cu si tecaj! |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ronjenje definitivno dobro zvuci. Samo da ne bude ovako... .... |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Passiongym
Viden/a u gymu Joined: 23 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ipak je to EXTREMNI sport I super je osjecaj kad onak jato ribica prođe pored tebe (ali ribica ne ribetina he he) |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, definitivno cool zvuci. To treba probati! |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Otkad je ronjenje ekstremni sport?
Željela bih skakati padobranom, također u tandem skoku jer mi se ne da š00 skokova skakati da bih napokon doživjela onaj(!!!) slobodni pad koji želim otkad sam skocila bunggie. |
|||
realna
Cita FAQ Joined: 17 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
bungee jumping, skijanje na vodi, downhill, motorni zmaj...motociklizam...a sad jos samo brdski biciklizam sa napetim nizbrdicama i crobic.... |
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |