Maslac od kikirikija organskog podrijetla |
Post Reply |
Author | |
Mrva86
Cita FAQ Joined: 31 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Ožujak 2011 at 17:41 |
Dakle,kupio sam taj proizvod u Bio-Bio ducanu,50% masti,cca 25 g proteina i š3 g UH -a na š00 grama kaj se tice sastava...
Proizvod je organskog podrijetla i 99% je cisti kikiriki... Koliko je to korisno stavljati u obroke,kada(koji dio dana) i na koji nacin je najbolje to koristiti? ja obicno namažem na integralni kruh i stavim još puretinu(šunka) gore i jedem to kao sendvic....Buraz me cudno gleda,al kaj cu mu ja...meni je fino... Nadalje,cuo sam da se obicni kiki-riki jako dugo razgrađuje,probavlja i da ga nije dobro uzimati prije fiz.naprezanja zbog bola u trbuhu...??? Hvala na odgovorima,unaprijed... |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
moram priznati da ne kuzim uporabu termina ''organsko podrijetlo''. suprotnost organskom je anorgansko. pa nije kikiriki nastao od kamena ili nafte...
danas samo trebas staviti naljepnicu organski uzgojeno i stavis cijenu 50% vecu... |
|
Mrva86
Cita FAQ Joined: 31 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma to se odnosi na cinjenicu da je proizvod bez dodatnih štetnih sastojaka koje obicni stavljaju u slicne prozivode...npr.obican maslac od kikirikija koji možeš kupiti u "normalnim" ducanima....mada ih nema opcenito baš za kupit više... |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
znam ja na sta se odnosi, ali je glupo koristiti taj termin. i smatram da cijene tih ''prirodnih'' proizvoda nisu opravdane jer oni isto koriste razne aditive kako bi produzili rok trajanja namirnice. mozda sama proizvodnja i je prirodna, ali prerada...
|
|
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
hajd da ne otvaram novu temu, imam i ja samo jedno pitanje... vise mi treba savjet... nest mi bas fino šmeka kikiriki maslac, al ne znam s cime da ga jedem... mislim ne jedem kruh ni peciva, pa me zanima s cime bi ga mogao jesti jos... ofirno mi nekako da ga jedem, onak samog u zlici...
|
|
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sa posnim sirom npr. ! Ja ga tako jedem i super mi je ta kombinacija... To su ti proteini plus masnoce... Npr za kasniju veceru ! |
|
Passiongym
Viden/a u gymu Joined: 23 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pomiješaj dvije žlice kiki riki maslaca sa whey proteinom (najbolje vanilija), dodaj nasjeckanih badema i malo kokosovog brašna (po potrebi i stevije ako ti nije dosta slatko) i od toga oblikuj kuglice i uživaj u zdravoj & prefinoj poslastici.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |