l-carnitin |
Post Reply |
Author | ||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Ožujak 2011 at 18:29 |
|
dakle imam par pitanja u vezi l-carnitina.
ja sam ga rijetko koristila kako napitak od multipowera,tocnije ovaj : kako ova bocica kosta š3kn.i kako mi se neda svaki put do dm-a prije treninga po to,a i pocinje skupo izlazit.odlucila sam se uzest prasak kojim sam doma zamutis to u bocu od po litre s vodom.kako nije bilo multipowrovog tog praska uzela sam oni njemacki das gesunde plus iso drink l-carnitine+vitamin c(je je znam nije ko multipowerov,al vajda ce djelovat bar nesto :D). zanima me jel ti ok?i kako ga dozirat?koliko cesto ga uzimat,a da nepocme koza smrdit na riblje uje?dali je u redu 6 x tjedno(toliko vjezbam u gymu)ok to uzimat po ure prije gyma?ili je to puno. još jedna stvar kad sam otvorila pakiranje vidila sam da je prvo neki bili prašak ,pa onda na vrhu neki narancasti prašak dali da to ravnomjerno izmisam ,jer bilog praška ima vise u odnosu na narancasti? |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
možeš ga koristiti umjesto cedevite
|
||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nikako ne miješaj, smanjit ceš djelovanje l-carnitina |
||
deejay
Viden/a u gymu Joined: 10 Veljaca 2012 Location: cerna Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
uzmi si tekuci l carnitin od dimatyza, multipower je jako los!
|
||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koliko je ucinkovit? zar nije da zdrav organizam prozivodi dovoljno vlastitog l-carnitina i sav dodatan uneseni, dakle višak se izlucuje iz tijela ili nicem ne koristi? ne znam jel mi tocna ta informacija, to mi poznato od prije. možda krivo. trener kaže da ne pijem... a vidim da vi pijete i moja trenerica na aerobicu, a ona ima valjda minimalan udio masti zdrav za ženu.
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije ucinkovit u tu svrhu, bacanje novca.......
|
||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ok, thanx.
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nema na cemu
|
||
MalaAna333
Cita FAQ Joined: 31 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kupila sam l-carnitine sa zelenim cajem u kapsulama pa ce mo vidjeti nakon nekog vremena dal ima nekakvog utjecaja.
|
||
Dome12
Cita FAQ Joined: 29 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jel mi može neko rec gdje mogu kupiti taj L-carnitin,onaj u kapsulama? Hvala.
|
||
GrannySmith
Viden/a u gymu Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imaš na webshopu ovog foruma: https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proizvodi-mrsavljenje.aspx
ili u specijaliziranim trgovinama sportske i zdrave prehrane za sportaše i rekreativce, možda i u DMu http://www.profightstore.com/podkategorija/sagorijevanje-masti/27.aspx http://www.polleosport.hr/?page_id=3&category=10 http://www.heliks.hr/cjenik.php ... Edited by GrannySmith - 29 Kolovoz 2012 at 15:07 |
||
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam kupio lkarnitin od scitek nutrition,i nije dobar,nikakvu izdrljzljivost nisam osjetio i nikakav gubitak tezine,pijem ih dvije na dan od 500 mg su,znam da treba i vise ali eto,mozda sam ja krivo uzimao dozu
|
||
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
slažem se s adatarom, nažalost samo bacanje novaca nikakav efekt
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |