Cheesecake s posnim sirom (M) |
Post Reply |
Author | |
Scarlet_Letter
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Ožujak 2011 at 02:18 |
Imamo dvije (mislim, zapravo kak se zeme, možemo imat i više) varijante gore narecenog. Jednostavniju... I manje jednostavnu.
KOLAc OD POSNOG S VOcEM (finija varijanta, zbilja lici na cheesecake) 6 jaja š mjerica wheya od vanilije 3-4 velike žlice posnog 2 žlice smeđeg šecera, stevije, zaslađivaca, kako god šalica voca (može šumsko, ja volim višnje i tak...) Upaliti pecnicu na š60C. Na dno pecnice staviti neku vatrostalnu posudu punu vode, da u pecnici bude pare. Odvojiti žumanjke i bjelanjke. Žumanjke tuci sa žlicom šecera, a zatim im kad postanu svijetli i pjenasti dodati posni sir. Dobro izmiksati pa dodati mjericu wheya. Kad se sve dobro prožme dodati pola šalice šumskog voca i dobro promiješati. Istuci bjelanjke s drugom žlicom šecera. Lagano umiješati snijeg u prvu smjesu. Izliti smjesu u kalup. Po površini pobacati voce. Peci oko pola sata na š60C. JEDNOSTAVNIJA VARIJANTA Mislim da ce ova više razveselit decke 300 g posnog 4 jaja 2 žlice smeđeg šecera kokos voce mjerica wheya od vanilije Izmiješajte sve sastojke. Možete preskociti kokos. A možete preskociti i voce. Dakle, dovoljna su samo jaja s posnim + neki dodatak. Ok je i breskavama. Samo sad nemam sliku. Ubacite u pecnicu na š60C. Povremeno piknite vilicom jer se može malo napuhati. |
|
Dum spiro, spero.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo se definitivno mora probati!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Scarlet_Letter
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
Drago mi je da ti se sviđa Super je i sa suhim šljivama. Možda cak i najbolji, ali izbjegavam ih zbog velike kolicine šecera.
|
|
Dum spiro, spero.
|
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nice... Trebalo bi se probati ali ja ne koristim whey... Valjda može i bez toga ali super izgleda... Jel znaš cca. koliko kalorija ima sveukupno?
|
|
hm
|
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
Scarlet_Letter
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ide do 900 kcal, ovisi kolko voliš kokos, jel stavljaš voce... U ovoj drugoj ti posuda s vodom ne treba je je smjesa dosta kompaktna. U prvo više lici na neku biskvit pjenicu pa zato. I naravno da može bez wheya. Ja sam u pocetku stavljala malo arome od vanilije, dok se nisam navikla na okus posnog. Edited by Scarlet_Letter |
|
Dum spiro, spero.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |