Moguc napredak uz prirodne proteine?? |
Post Reply |
Author | |
the doctor
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Ožujak 2011 at 17:25 |
zanima me dali postoji neko od vas tko ide u teretanu i uzima iskljucivo prirodne protine a ne kupovne...dali ima rezultata ili je gubljenje vremena??
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
što misliš pod time "prirodni" proteini? Misliš na proteine iz hrane ili? Ako misliš na te iz hrane, naravno da možeš doci do rezultata, uz odgovarajuc trening i dobro složen ostatak prehrane...
|
|
the doctor
Post Options
Thanks(0)
|
da mislim iz hrane...sto mislis pod tim dobro slozen ostatak prehrane?
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim na uh i masti, na njihovo unošenje i tajming njihova unošenja, cheat obroke etc.
|
|
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ne kužim zakaj se svi branite od tih proteinskih prašaka?
Jedan jedini opravdani razlog bi mi bio financijski,iako mi ni to nije,jer ako racunaš koliko moraš pojesti hrane dodatno da bi ispunio dnevnu potrebu..hm,ne znam |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
nije cak ni financijski. mene recimo ista kolicina proteina najjeftinije izađe kroz whey ili cak tu negdje kao npr. piletina/jaja |
|
the doctor
Post Options
Thanks(0)
|
nije sve u financijama...nekome je puno draze prirodno sta bi se reklo iz vrtla nego nesto sta je puno kemije
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
svakako. samo što proteine baš ne moš ubrat u vrtu. ovaj totalno prirodni pristup mi ima smisla ako baš sve uzimaš iz organskog uzgoja i kupuješ u onim bio&bio trgovinama i ak imaš nekog na selu da ti dobavlja, koje je btw najcešce i dost skuplje nego klasicne namirnice. nema baš pretjeranog smisla niti pljuvati po "kemiji" niti pretjerano zagovarati "all-natural" pristup dakle, može se i bez "kemije" kako ju ti zoveš. |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Thorn kemicar
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |