Bjelanjci u prahu & tetrapaku |
Post Reply |
Author | |
Passiongym
Viden/a u gymu Joined: 23 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Ožujak 2011 at 14:40 |
Da podijelim s vama jednu informaciju koja ce vam biti, vjerujem, korisna.
Firma Elcon ima razne proizvode od jaja, pa tako i ono što bi nama bilo zanimljivo- bjelanjci u prahu (pakiranje š kg) i bjelanjci u tertapaku u pakiranjima od š litre. Litra bjelanjaka = cca 35 bjelanjaka. š00 gr. praha = 8š gr. proteina. UGL danas sam ih zvala jer namjeravam isprobat bjelanjke u tetrapaku ciji je rok trajanja inace 2š dan i pošto nemaju maloprodaju mora se uzet 6 litara (6xš litra) i cijena š litre je š5 kn + pdv. što se tice praha, minimalno se mora uzeti 4 kg i cijena je 90 kn + pdv po kili. Planiram to uzet zajedno s frenom iz gyma jer di cu ja sama slistit 6 paketa bjelanjaka u 2š dan, al kad se malo sve zbroji dobije se stvarno uber jeftin izvor proteina. Kad isprobam budem ovdje napisala dojmove. Zanima me i da li je netko od vas možda to vec isprobao i kakav je okus/primjena/rok trajanja kada se otvori taj jedan tetrapak.... Evo vam i link od te firme... http://www.elconpp.hr/proizvodi_praskasti.html |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
stara stvar
neki na forumu vec koriste. bjelanjcima u prahu su digli cijenu tako da se više ne isplate u odnosu na recimo whey (tj, mene osobno izađu skuplje ti bjelanjci u prahu nego whey) + što bjelanjcima moraš doslovno ubit okus necime i najbolje ih je termicki obraditi jer za smiješat s vodom i nisu baš... jedino ajd ovi tekuci su donekle ok cijenom |
|
Passiongym
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nisam ni mislila da sam otkrila Ameriku A nisam ni razmišljala o njima kao zamjeni za whey nego ih koristit u funkciji jaja (tipa za dorucak palacinke s bjelanjcima i zobenima...)
Tekuce bi kupila jer mi djeluju full povoljno & prakticno.... |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
mene trbuh boli od bjelanjaka u prahu,ak
oces za probu prodam ti kilu dve passion |
|
Passiongym
Post Options
Thanks(0)
|
Daj mi reci kak ih koristiš? Moram priznat da mi je malo bljakic ideja da ih pomiješam s vodom i bacim na tavicu. Zato si i razmišljam uzet ove u tetrapaku... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |